Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li neko ima hrabrosti da privede kriminalca koji je vlasnik kamenoloma? Nadam se da policija i sudstvo znaju da su u sluzbi naroda, a ne kriminalaca...
Trojkin kadar,bas kao i doktori iz slucaja Gadzun i narko kartelasi koji se svakodnevno obracunavaju po Sarajevu.
Aster Jel vam danas napokon zavrsava radna sezona? Smorili ste sve zive i nezive.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dali ijjedan novinar ima hrabrosti doci u Tulovice da vidi koja se katastrofa sprema jednom zaseoku od strane RMU Banovici koju imaju provaliju ispod samog zaseoka oko 150 metara na samo 100 metara od kuca. Ceka se da izginemo a ne placaju iseljavanje. Novinari svih medija dodjite da se uvjerite u navedeno.
Šta će ti novinar i komentar zovi policiju odmah, krizna je situacija.
KAMENOLOMI, VELIKA LOVA !!! Šume su sitnica. VEĆ ZABORAVLJEN ODRON KOD ONOG JEZERA NEDAVNO, ISTO KAMENOLOM, TIK UZ JEZERO !!!!! Kukavice, to ste i zasluzili niko nikog ne smije prijaviti.
Ako nisu do sad uhapšene te osobe, neka vam stigne Božija kazna što prije
KAMENOLOMI, VELIKA LOVA !!! Šume su sitnica. VEĆ ZABORAVLJEN ODRON KOD ONOG JEZERA NEDAVNO, ISTO KAMENOLOM, TIK UZ JEZERO !!!!! Kukavice, to ste i zasluzili niko nikog ne smije prijaviti.
Tuga, još tužnije je što su građani milijarde uplatili za ovakve situacije putem doprinosa a kad pogledaš opremu spasioca teško da išta imaju osim nešto terenskih vozila. Sretstva se decenije nenamjenski troše umjesto skloništa,opreme, mašina,ljutstva novci idu za krpljenje budžetskih rupa u zadnje vrijeme za izgradnju parkova. OS osim par doniranih kineskih bagera nemaju ništa a inžinjerija os BiH bi trebala za 3 dana osposobiti prugu a oni ni čizama nemaju.
Gladna nahrani žedna napoji i unesrećenom pomozi ako mozes.... Sve ostalo je nebitno
sve stima sto si reko,,,i najbitnije je pomoci kad je potrebno,,al nista nije nebitno
Inspekcija, policija, nacelnik, svi su dio tala...ako ovo ne istjeraju do kraja od ove drzave nema nista!
Super, idemo glasati. Dno dna
Prije dvije godine kada su bili požari Dodik nije dao helikopter da se gase isti i bujice su najjače došle baš iz tih opožarenih mjesta, Dodika i vlasnika kamenoloma doživotno zatvoriti
Molim Allaha da im se smiluje, a medije da izvjestavaju ispravno, sinoc Senad kaze 200-300 nestalih
Manje moljakanja, više tužbi i protesta
gdje je dzenan hondzo hoce li se ta osoba sanirati
Zasto nije uhapšen nelegalni vlasnik kamenoloma, koliko jos treba da bude žrtava da bi ga uhapsili ,i njega i one iz vlasti koji su mu dopustili da napravi ovolike zrtve
KAMENOLOMI, VELIKA LOVA !!! Šume su sitnica. VEĆ ZABORAVLJEN ODRON KOD ONOG JEZERA NEDAVNO, ISTO KAMENOLOM, TIK UZ JEZERO !!!!! Kukavice, to ste i zasluzili niko nikog ne smije prijaviti.
Ovakvi prizori nisu ni u ratu bili.
Nasli su zivo dijete ispod jedne rusevine
Zasto ne objavite stvarni broj poginulih i nestalih ????
Ne smiju zbog izbora,jer Trojkasi bi tek tada bili pometeni.
Nacelnika momentalno uhapsit, inspekciju isto. Vlada FBIH od premijera pa do ostalih momentalne ostavke. Pronaci odgovorne za kamenolom pohapsit, Cik smjena i hapsenje za održavanje izbora pod navedenim okolnostima. Minimalne kazne 40 godina teske radne robije dovuci ih sviju ovdje da ovo kamenje usitnjavaju rascicsvaju naselja i orave kuce i komunikacije sve rucno u 3 smjene sa imenima odgovornih na tv.
https://istraga.ba/satelitski-snimci-otkrivaju-kamenolom-iznad-donje-jablanice-je-bio-aktivan-u-avgustu-ove-godine-masine-su-ilegalno-iskopavale-kamen/