Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vam glupe Muje i Hase. Sad smrdite pa i dalje birajte iste. Želim vam još tri puta više redukcija a kad MMF tranše dođu na naplatu i redukcije struje.
Ima vode u Bingu, šta kukate
A vi glasajte za SDA i Komsica. I ne imali ništa.
oni ce jedno 20 godina raditi ove vodoinstalacione mreze ispod betonske kasabe zvano sarajevo. A jos nema radnika i adekvatnu radnu snagu, sve stari ljudi rade.
SNAGA VODOVODA
A šta jutros radi SDA elita ► https://www.youtube.com/watch?v=l0DYt1Papf0 Narod u BiH = OVCE
hahahahaha narod zna.Ide opet 4 godine qaranja
Ovako SDA proslavlja pobjedu na izborima
Tako ce nit i nadale. Birali ste - eto vam.
Dabudete glasali za promjene he he
Pogledajte kako izgleda kada se 3 mjeseca radova prikažu u samo 2 minuta ovog nevjerovatnog videa ► https://www.youtube.com/watch?v=l0DYt1Papf0
Nooorood znooo da se ove popravke vrše u cilju protoka himbera kroz česme umjesto vode. Ubuduce ce se voda koristiti samo za saljevanje strave.