Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niti jedna drzava nije zarazena kao BiH 30 godina cak tri virusa haraju drzavom ...
kako ce se kaznit mrtvi sto glasaju, ili sto bi kaznili svoje, mi smo bruka od drzave, kradu itimaju, petljaju ovo im dode ko hobi pljacka izbora...narod glup suti i trpi bolje nam i ne treba...
Lažni glasovi, kradu kako gdje i kud mogu, narod odplacuje, sjedimo i šutimo, ne glasamo za iste : opet isti pobjede, sjedimo opet i živimo sa 400 maraka plate, odpalćujemo njihov kredit i tako u krug.
PABLO ESCOBAR DA JE ZIV, ZIVIO BI U BIH, OVDJE JE RAJ ZA KRIMINALCE
@galaxygalaxy eh pa taj bi odma umro, kakvi su ovo naši ovdje :D.
Pa nece svoj svom sudit, da znaju da ce ih osudit ne bi to ni radili, bice opet dok isposte ramazan pa ce lagano krenut u kovanje planova za prevare
Ukinuti pravo glasa osobama preko 65 godina, i ukinuti glasove iz inostranstva, šta oni iz austrije, njemačke, svedske, australije imaju odlučivati nama ovde o našoj sudbini.
i ta jedna kazna je vjerovatno greskom zalutala...
Da ce vise nestati MMF i bakraca , pa da nam prazan stomak procisti um !
BiH je prepoštena država. Zato svi jedva čekamo da dobijemo vizu za Njemačku