Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagano danas do 11 pa na dzumu, u ponedeljak lagano naravno nastavite sa radovima. Sto ce nam voda? Ne treba nam
a ti bi da se kvarovi ne popravljaju ?
Hvala trojka, ali idu izbori u oktobru pa ćemo vidjeti kako ćete proći...
Ma jasta, bolje da niko nista ne popravlja...
Trazili su trojku e sad kad su dobili nek im i hljeb ukinu.
KS izgleda puca po šavovima
Svako malo teror, teško ovdje ostati zdrav.
hihihi botino ja bi da se kompletno rukovodstvo Vika smijenio, nadzorni odbor i direktori i da im se po kratkom postupku sudi za nesavjesan rad u sluzbi. Te pola administracije odmah otpustio. Pa onda doveo sposobne ljude i trazio nove izvore snabdjevanja vodom a Sarajevo ih ima. Izgradio rezervoare vode i ne krpio rupe i kvar za kvarom nego isao trasu za trasom mjenjao komplet dio cijevi gdje curi voda. Ako treba i nov asfalt rovit rovi ali da se napravi jednom za duzi period.
E ko se sa Vika napajao vodom ni smrt mu nece biti teska.
Nece da priznaju da su ponovo redukcije nego izmisljaju kvarove.Tamo gdje zaista trebaju popravke ne radi niko nista.Tako je kad vladaju ljudi koji ni osnovnu nisu cestito zavrsili
U vogosci na svakom trecem sahtu curi
Ima Jane na akciji u Konzumu, o Bošnjaci
Nismo svi ovdje Bošnjaci
Pofalići hem redukcije hem nenajavljeno nestajanje vode OPET
Kazu , duboka drzava, mafija, lopovi. eto sta ste vi pokazali za ovih nekoliko godina u Sarajevu. Skaka je za vas profi od glave do pete.
Tako je brate, novi slogan za izbore: SDA - u vodi je snaga
Hotel ovo prestati ikad,svakih 2 dana Nema vode.Bangladesh nam zavidi.