Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krasna manifestacija, @skandal je nazalost morala propustiti je je imala termin na gerijatriji.
koliko djece sehida radi u BH Telecomu ili EP.BiH ili FIA nekoj agenciji? mame vam se iz SDA svima naje** licemjerne
@dmachiaveIIi ne seri, seli u neku islamsku drzavu i zivi zivot iz snova a nas 'jadnike' ostavi da se patimo sa zenama kako znamo i umijemo.
Prestani idote trolovski seri toj sto te izjebala u zivotu a ne nama ovde svaki calsnk svaki dan
Samo da kazem da je tacno ovo za zaposljavanje djece poginuli boraca u opstini Konjic.Ko je za to zasluzan ne znam al da se djeca poginuli boraca zaposljavaju je tacno.Govorim o opstini Konjic konkretno.Svaka im cast.
Nije te ni sramota da odes tamo dzukelo jedna
Ovaj Salko je lopovcina ipo
sta ce drzava koga pomagat? mozete samo odhebat ljudima sa grbace.. smanjiti namete..itd..
daj ti mamu ti tvoju, samo se setkas i sepuris narcise jedan.. uzimas 3 milje KM za sta? daj im ti, hebo bi se za funkciju mater ti nesposobnu .. mogu svi hodati okolo i govoriti trebalo bi ovo trebalo bi ono.. treba ti dati batina
a Maestral, Ljeto95, Cincar, lipanjske zore
To što je stradalo tu su sve turkešanje,čim su šehidi.. Nekako je za očekivati da je to bila vojska multikulti-višenacionalne BiH.. Al izgleda da tako nečeg nikad nije bilo. Niti će biti...
Sta cete pomoci, pola ih pomrlo dok ste se vi sjetili...
Bijelmicani trebali ste uzeti govnjave motke pa nalupati ove u prvom safu da im vise nikad ne padne na pamet da dodju u ponosne Bijelmice
Bijelmici su kraj koji nikad nije pao u ruke okupatora ni u jednom ratu. Ljudi sa tog kraja su sila jedna
ZLO, PRVI DIO: Nakon sloma genocidaških aktivnosti protiv Bugara 1885-e (19-o stoljeće), krenulo je od strane beogradskih intelektualaca izuzetno opasno kreiranje lažne povijesti (istorije) tradicionalne Bosne.
ZLO, DRUGI DIO: Naime, Hercegovina je jedna od regija države Bosna. Naziv "Bosna i Hercegovina" je lukavo i perfidno skrojila Tariguzija (Digujočmarija) [Srbija] u Sočegradskoj Ojebini (Beograd) krajem 19-og stoljeća kako bi lakše razarala državu koja se pod najstarijim nazivom zvala BOSNA.
@Frljoka1 Budalo, Srbija je na jedan dan obustavila rat sa Bugarskom 1885. godine da bi konvoj pomoci Crvenog krsta mogao preko njene teritorije stici u Bugarsku. U sjedistu Crvenog krsta u Zenevi i dan danas stoji tabla na kojoj pise "Budite humani ka Srbija 1885. godine". Sta pijes ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@ yumbi nek su oni svoje zbrinuli to je bitno