Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama mi borci hocemo JAVNI REGISTAR a ne ponovo neki tajni! Kako vas nije stid opet vasi uhljupi da znaju ko je dobio a ko nije dajte nam javno da vidimo i ko se borio svih 4 godine i ko je ranjavan po kafanama a ko po linijama
U tih 92000 su i babini i hvo i vrs najmanje boraca armije ovdje ima
Jasta ces ima da svako zna imenom i prezimenom ko je gdje i sta bio ko je u kafani a ko na liniji ranjen
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Da nas je bogdom toliko bilo na linijama, danas bi bila drugačija situacija.
da li ce biti ko je bio diverzant pa dobio k.rac...a ko je bio logisicar pa dobio stan poslovni prostor odlikovanje i bespovratni kredit...
Pa to je i sad tako kuhar dobio stan a borac jedne IDC dobio sto preko dvoje visi
Registar koji postoji oni eto nanov napravili. OVO JE KASIČNI PRIMJER SDA UHLJEBA KOJI NIJE SPOSOBAN NI ZASTA A DRMA PAR HILJADA SA BUDZETA.
Neki pomak.
Ovaj ratni sektetar SDA mora podnijeti ostavku zbog prevare boraca.Čuj "REGISTAR" boraca ko je šta dobio a to ima svaka služba u kantonu. REGISTAR budaletino da se vidi odkud skoro 600.000 boraca !
Bilo bi korisno da postoji samo obavezno dati mogucnost svima na primjedbe i zalbe i sugestije
17006☎️ DONIRATE 2KM ZA MALOG ARSLANA KOJI IMA TUMOR NA MOZGU!
Lijepa ideja da postoji Registar samo upitno kako prikupiste podatke
E jeste se pretrgli da napravite, ma nemoj mi reci
Salkoooooo da valjas narasto bi ...
Bukvarevicu, ako ti treba nacrtati, pa evo: Registar ljudi, boraca, angazovanih u Armiji BiH, od pocetka do kraja, tj od 92.-95. godine, plus period nakon Dejtona do potpune demobilizacije. Imena ljudi sa rasporedom, znaci brigada ta i ta, jedinica ta i ta. I dati javnosti na uvid, jer mi borci najbolje znamo ko je bio sa nama a ko u podrumu ili u inostranstvu.
E svaka ti čast, svi pravi borci i jesu za takav JAVNI registar pa da se vidi gdje je tko bio i šta je radio
Kaze nana da je puno bolje biti razvojaceni borac u Hrvatskoj nego borac u BiH. Jos je najtijegore biti pali borac.
Hvala Bogu da se i ovo napravilo nakon 23 godine , jer svi znaju da je tacan broj boraca do nekih 300 hiljada a dok oko 600 000 uziva neka prava gdje mnogi koji trebaju nemaju ni krova nad glavom niti ikakvih primanja niti posla, dok drugi se guraju gdje im se oprastaju dugovi od 150 000 km ...fuj
Kladim se da ovaj Bukvarevic nikad Bukvara procitao nije.
pogledaj mu samo njuske one seljacke i krkanske SDA ovske vidi se iz svemirskog broda da mulja i laze
23 godine poslije rata se ne zna ko bio vojnik ni ko je bio civil, ni ko je bio agresor ni ko je bio zrtva, ni je branio ni ko je napadao, ni ko je ranjen, ni ko je invalid, ni ko prima boracku p enziju, ni ko ne prima, niti se zna koliko ko prima, niti se zna bilo sta ? oni koji nisu poginuli sada lizu rane u norveskoj i canadi a lovu trpa mafija na sve 3 konstitutivne strane.
Ovi mufljuzi obmanjuju na sve moguče naćine.Ja sam veteran rata u amiji bio od 1992 do 95 i dobio sam dosad k.u.ac i vračam im ga nek materi pričaju o ratu i pravima boraca.