Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damir Arnaut je gey i narkoman. I opet će retard u Parlament na platu 7000 km. Preko kompenzacije jer drugačije ne može. Samo me interesuje ko bi glasao za njega?!?
first thing you hear as a turist when you come to bosnia is war
krompirusa zeljanica burek good only problem with pita is that serbian people calll every pita burek and that disturbs me
bosnia is great i love bosnia the best country ever cevapi good girls good people very good serbs people love pork
Dobicete kurchinu...
pa o cemu vi palamudite svaka vam cast!!!
...
Eh, sjecam se srba u parlamentu tada SR Hrvatske. Hrvati bi pricali o budzetu, zdravstvu i onda izidje srpski poslanik i kaze kako su srbi ugrozeni i onda krene citav haos. Prodje 3 sjednice malo se smiri situaciji i opet gejan izidje i opet o utrozenosti i autonomnoj pokrajini. Na kraju zapad bukvalo oslobodi Hrvatsku i dio te stoke nama prebaci. Rs nastade kao ratni plijen i kompenzacija za teske srpske poraze. To je geneza.
mladi odlaze iz zemlje, radnici ostaju bez zaposlenja, stari umiru u kontejnerima, jer bolnice gotovo da više i ne postoje, perspektiva postoji samo za podobne i korisnike oralnog seksa vladajućih partija, jeble vas zastave, glupostima već 30 godina zamlaćujete ovaj narod, uskoro neće te zastave imati kome stajati, doće stranci i postaviti svoje, jebale vas zastave
Oni se oko zastavice svadjaju ili se meni cini :O
dva dana
Hajmo ljudi neku peticiju da izbori budu svakih 8 godina. Ionako se nakon njih nista ne promijeni, a dosadilo vise gledati i slusati ova majmunisanja svake izborne godine.
Pola drzave se izselilo ,drzava u rasulu od ekonomije do institucija a nasi nazovi lideri se bave zapisavanjem teritorija,brojanjem krvnih zrnaca i zabadanjem entitetskih zastavica. Ovakvo ponasanje zdrav razumu ne moze da razumje.
E ovo je ona njihova politika omalovazavanja drzave - njima su sve drzavne institucije "zajednicke institucije". Drzavna zastava je iznad entitetskih i treba da se nalazi u entitetskim ustanovama. S druge strane, entitetska zastava u drzavnom parlamentu nema apsolutno nikakvo pokrice.
nema napretka dok god se srbi ne budu sramili agresije na Bosnu, kao što Švabe i dan danas rade, svake godine se održava sjednica u to ime, da se nikad to ne radi, a srbi i hrvati samo hoće da se ubija ratuje i kolje. koljača umiruje klanje
Samo popuštajte srbima koji mrze BIH .. vidjet cete dokle cete dovesti .. treba s njima kao sto je kosovo .. samo jako i ne dat na sebe ..a ne pustat im sve vise ..u federaciji srbi normalno zive , u rs-u omalovazavanje od skole ,posla , pa nadalje ..