Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje. Zasto klix koji objavljuje sve moguce zlocine ne objavi da je danas godisnjica stradanja 8 nevine djece u Vitezu od strane ABiH? Nisu jednaka hrvatska i bosnjacka djeca jel tako, ne smijete objavit jer vam je to kontradiktorno jer ovdje stalno navodite da je to Armija koja nije cinila zlocine, ukopali bi sami sebe, jel vas sramota?
Ne vidim problem jer Armija tada nije ni postojala a mostarski muslimani su bili u HVOu i HOSu
Gradsko jezgro oslobodio Mostarski bataljon odnosno ono sto ce kasnije postati 41.slavna. Forsirana Nertva camcima. Jug i sjever zauzeo HVO sa oko 80posto muslimana u svojim redovima. Hrvati su ucestvovali u akciji sa logostikom, artiljerskom podrskom i malim brojem boraca...Bosnjo je ginuo za svaki metar nisu oni sigurno.
NE NASJEDAJTE OPEEEEET, BAKE I COVIC TO DOGOVORILI!!!!
Koja armija BiH u to vrime? Uvik o UZP, što je konstrukcija Haškog suda. Mislim da triba uzvratiti istom mjerom i tužiti predsjednika BIH za žrtvovanje jednog naroda koji je napadnut izjavom " nije to naš rat". A da nije HvO i Hrvatske, njegov narod bi bio totalno uništen. Najbolje je ovo opisano u izreci, : " pomozi sirotu na svoju sramotu".
HV, HVO i HOS jesu agresorske vojske, koje su na teritoriju druge države napravile zločine nad nedužnim ljudima...i osuđene su za UZP...Pitam se šta bi bilo, da ARBIH slavi oslobođenje Bosanske krajine na teritoriju HR, jer je 5. korpus ARBIH pomogao u oslobađanju hrvatskih teritorija.
Zato mi vas sodomizujemo sa Komsicem hehe
Nakon 30 godina Bosnjaci i Hrvati ne mogu zajedno ni pobjedu proslavit, nazalost takvo je stanje, bosnjaci furaju neku armiju iako je tada nije ni bilo a hrvatima tesko i spomenut da je jasmin jaganjac bio glavni i odgovorni
Kako nam samo sole pamet ljudi moji.....posiju nacionalnu/rasnu nazovi kako hoces MRZNJU pa onda glasaj za nacisticke stranke.....FUJ, najzalije je sto to nije samo slucaj balkana...
Koga vise boli K****...
Kurku su mog ustashe uslobodile. Zlocinacka paravojska
Gdje bi ta ABIH od 4-6 mjeseca 1992 u Mostaru? Ima li ijedan snimak, zapis ili išta slično izuzev par manji samorganizarini jedinica nazivani TO i PL???
Hajde. Bitno je da se zakuhava. Nasa istina je ona prava istina a drugi su losi. Opet raspodjela SDS-HDZ-Dodick A narod fukara. Evo da smo svicaraka pa hajd ali sirotinja najveca.
iiiiiiiiiiiii i dalje me boli krac za ratne vijesti 28 god nakon rata vjerovali ili ne
Rusenje simbola grada nazivaju oslobadjanjem. To isto ko da ubijes svoje dijete i kazes da ti je drago sto si ga oslobodio. Fasisti
Bosanski hrvati i srbi su veci od onih preko granice. A one preko granice zabole kako je svima nama ovdje. Malo bace kosku u Bosnu da se mi otimamo ko kerber, a oni jedu kokice i gledaju film.
I ovo je dokaz da se strana (hrvatska) vojska borila na području BiH. Dakle, seru da nisu vršili agresiju, a ovi isti su se '93. okrenuli protiv ARBiH i napali "istočni dio" Mostara, srednju Bosnu itd. UZP na djelu dame i gospodo.