Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je počela ova priča oko osmorke vidio sam da je situacija copy/paste iz Crne Gore koja nije bila u gorem i nestabilnijem političkom položaju a sve zbog dritana i njegovih poteza.
Osmorka, citaj rasprodaja drzave SALE do 50 posto.
Cuj Niksic ima otvoren poziv od SDA za formiranje vlasti??? Ko li je smislio ovu recenicu???
Volio bih da ovaj projekt uspije čisto zbog promjene.Samo što danas ni braća ne mogu zajedno kad su pare u pitanju.
Građani Sarajeva su dali nesposobnoj trojki da pravi luđačku osmorku .....zarad Sebije i Bakira... Dino relaksira odnose na račun države za svoju ministarsku fotelju šefa diplomatije... Po žurnom postupku
Blago Čoviću i Dodiku
Teško nama s vama
ako i ovi budu radili kao dosadasnji politicari treba sve rastjerat. Da nebi trosili nase vrijeme dzaba.Ako nemozete svakom gradaninu obezbjediti 1000km temeljnog prihoda onda se povucite.Nemojte nas hraniti politikom.Upitate li se ikad moze li gradanin zivjeti od tako bijedne plate,penzije a socijalnu pomoc ni nedajete. moraju se upitati i poslodavci koliko je njemu potrebno za zivot a koliko radniku.Onda bi zakljucio da je nemoguc zivot radnika.
Osmopetokolonaši su decenijama kočili razvoj BiH,sad bi da vladaju i da državu razvlaste,da ju ostave bez državne imovine,golu...nema države bez državne imovine...svaka državna njiva i svaki državni kamen i svaki državni potok i državna rijeka i riječica jsu važani, Ljigo Nikšiću!
E , dragi narode , sam si sebi izabrao ovaj cirkus ... drzava dno dna .... politicari dijele pare ... narod istrazuje kvalitet kontejnera ... ne znam kako i ne vidim izlaz iz ovog cirkusa ....:(
Bara mala a puno krokodila, ovaj koncept koalicije je definitivno osuđen na propast.
Oni će ovo danas izgladiti što bi onda značilo da NES i SBiH imaju neke druge ciljeve a ne da to rade zbog Dodika. Jer vidite, kad neko iz dinokijevih redova se pobuni kako on zna biti mekan, u stilu razumijem ih, razgovaraćemo, svak smije iznijeti svoj stav itd. Pa ljudi vidite vi kad su oni na okupu( osmorka) Konaković je za govornicom a likovi iz iste osmorke sa puno jacim izbornim rezultatima iza njegovih leđa stoje skrušeno ko da je ispred njih sam Putin.
ne može koalicija bez SDA
Neka pozovu Zahiragića da ih malo posavjetujte
Ljigo Nikša,kompenzacijska gnjida, bi halalio i državne njive i šume pobratimu Dodiku,samo da ostane u fotelji.
Pa ko je dozvolio Dodiku da se ovako ponasa? Bivsa vlast? Sta se promijenilo u njegovim stavovima u odnosu na prethodne godine? Degradirani smo 30 godina, pravosudje korumpirano sa svih strana. Ne moze se za mjesec dana sve srediti, prvo rijesiti pravosudje, pa onda sve ostalo. Ovo nije jasno samo polupismenom narodu.
SDA organizator otpira i osnivač patriotske lige i zelenih beretki na čelu sa rahmetli predsjednikm Alijom Izetbegovićem