Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije samo on. Kad ce Munira da odgovora? Kad ce vrh SDA da odgovora za sistematsko pljackanje drzavnih sredstva i donacija medjunarodne zajednice?
@Dzenan84 kakva razmjena teritorija kada je i Srebrenica i Sarajevo u Bosni i Hercegovini?
@Dzenan84 kako ti ne razumikaš historijske činjenice da je Dejton potisao Milošević i da su od njega primali nardeđenja a danas se negira njihovo učešće i pokušava svaliti odgovornost na druge jer im plan nije uspijo. Jadni ste svi koji traźite opravdanje za genocid
Počela hajka na Bošnjačke političare pred lokalne izbore.
Uz tebe smo camile ikao i ti imas srBsli kompleks
Hoće srbi da ga se riješe !
Sto to KLIX nepise nista o PROINTERU?
Otkako je Srbin općinski načelnik,niko ga ne sumnjiči.
Ništa novo u genocidnoj sumi.
RS pakuje čovjeku nakon sto je objavio snimke njihovog četovanja po Stebrenici. Kakva slučajnost da se baš sada ovo poteže kada su sve oči javnosti uprte u Srebrenicu i kada jednog srebreničana povezuju sa mutnjim radnjama. Ovo je očiti pokušaj stvaranja nepovjerenja prema nasim ljudima koji su se vratili tamo, na taj način će genocidaši biti osigurani u vlasti i moći će nesmetano orgijati na zemlji koju su natopili krvlju '95.
Ma nema za 10000 se moze Komplet autoput napravit,hvatajte vi velike Ribe pustite Camila
Uhljebi se Ćamile dobar zivot ides u bolji zivot
Pa svi ovi Srebrenicani od Munire pa na dalje... sve ljudski sljam. I opet ce ih stici Allahova kazna.
Maaaa niiijeee.Gdje bi on to?Poštenjačina teška😂😂
Vrate dosadan je sa svojim videom na fb kad počne pa nigdje kraja
A Dino konakovic ga sakrio bio u kanton. Ovo je dini veliki minus
Ma nije moguce heheh
I sad mu nasli ovo??? Vrlo cudno?!
Ja što su navalili na Srebrenčake OVE POŠTENE haahhaaha... Jadna je sirotinja al baš ona tamo što je što se vratila na ognjišta