Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba cesljati i komentare na internetu. Pa da ne smije vise niko ni pomisliti da nije bio genocid.
Zakon je vazeci samo u BiH
Ovaj zakon nece nista postici, samo ce produbiti podjele. I ne samo sto nece nista postici, niko ga ziv nece postovati.Evo uvjericete se veoma brzo. Ovo jedino odgovara politicaraima, pa i samom Dodiku, jer ce stalnim negiranjem samo prikupljati nove glasove ljudi koje je osiromasio. Njevjerovatno je da islamizovani Srbi ne mogu da shvate, da je sa ovim zakonom samo dat odlican materijal za pobjedu Dodika na narednim izborima.
gasi se genocidna tvorevina polako ali sigirno
Incko ti im ga suknu, misle ne mozes nista. Sad bujrum da vas vidimo, negirajte pa ce te iz bajbukane dozivati Do dicka koji vam nece pomoci jer ce i on brzo za vama!
napokon.
Ovim zakonom kada se pokrene postupak pred Sudom, Dodik prvi ce morati da se sam javi i ocituje na okolnosti, ako bahato odbije Sud ima pravo da nalozi privodjenje. Ukoliko je nedostupan organima gonjenja, raspisuje se potjernica te prosljedjuje i drugim drzavama, tako da se moze desiti da doticni bude uhapsen i u Srbiji ili bilo gdje kada putuje van BiH... Ovo je samo dio toga sta znaci ovaj zakon...
Nemoj ti brinuti o tome. Ti se brini kako preko pune prezičeš službenim vozilom i kako radiš tri posla u isto vrijeme.
Smanji gel opast ce ti kosa
Čampara, Imaš li slobodnih apartmana u Neumu tamo pred kraj avgusta? Pitam za brata 😂
sljedeći dodikov potez je poziv ruskoj federaciji i Srbiji da pošalju vojsku.
uhapsit prvo iz policijskih struktura negatore a i izvrsioce ngenocida...za pocetak dodikovog lukaca...
Ovaj zakon ce mozda biti provodjen na samo 18% BiH