Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Čampara. Kako rumeni za isto nedjelo nije isključen?
@gouser41 SDA će nestati kada nestanu i srpske i hrvatske nacionalističke stranke. Do tada, djabe vam po portalima širiti antibošnjačku propagandu. ❤ Koje ste vi hinje, Bošnjacima govorite ko je za njih najveće zlo, a svoj prag ne gledate. Neće moći srbadijo odvratna vlaška.
Ovaj je sve ostvario preko Asimovih ledja, ziveci kod njega u kuci 10 godina. I on i Denis. I sad oni posteni a drugi lopovi? Kako?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve ove stranke koje u sebi imaju naziv DEMOKRATSKA ustvari su diktatorske stranke ili bolje receno mafijaske porodice koje svojim clanovima, preko jakih veza, nadju uhljebljenje a ako se neki od clanova drzne da ukaze na nepravilnosti bude donji.
Polako aljko doces ti na svoje mjesto samo polakooo..tako si i iz dijaspore navijao za patriote..
Ako nisi korumpiran, noga.
Dok si lizao dupe Bakiru, i dok si mito uzimao valjali su ti. Ne volim SDA, a ti si mi još mrži od njih!
E jes ti primjer za borbu protiv korupcije????
i ti si se čampara načampar'o dok si bio jedinak na poziciji. čim si morao dijeliti, odmah ti ne valja ta tvoja sda! đe god dođeš, napravit ćeš isto. blago rupi koju mašiš!
Uglavnom, neka si ti pedalu dobio...
Sve što ste bili i što ste sada, ostvarili ste preko te stranke koja vam sada ne valja. To što ga ti braniš pokazuje da ste isti.
Umjesto da ga pohvale oni ga istjeraju e to vam je njihova politika...
Svi ste vi sda
A ovi lafo posteni politicari. Svi sa stazom u politici preko 10 godina i imaju neke svjeze sarkasticne prijedloge. Niksic, kojovic, konakovic, campara, genjav, covic i ostali
Ovaj čampara čmarpara Ajd bjaaaaži....
Opet seljo glasa za SDA...
svi mogu pričat al ti čampara jok , cijeli život su čampare na državnim jaslama od do i zato šarap
ovaj pobjegulja je godinama bio u vrhu sda i svasta je znao ali je sutio. sad nesto ko on pravednik a ostali njegovi ne valjaju. a uša runjavac brdsko-planinski.
Očistiće se. Jedino su Genjac i Asim sigurni. Ostali, što nisu na Level Pro Poltron Nivou, nisu sigurni...