Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek je sve u zivotu ostvario kroz ovakav nacin odlucivanja i sada se on kao bori protiv toga. Ma bjaaaazi.
Prvo lik nije nikad posjetio herojski grad Gorazde.Drugo dok je ministar nista ne preduzima po pitanju migranata dok mu isti tuku policiju i prevrcu auta i pale privatnu imovinu ! Campara najbolje te opisao Avdo Avdic a mene bi bilo stid na tvom mjestu ! Bogati ko ti dade ljekarsko za ministra mup a ??
Pa ministre radi svoj posao i uhapsi Fejzic Edima, stetocinu i personifikaciju svega loseg!
Samo deri. SDA do neba. Jos 20-30 godina i svi cemo glasat za vas---iz Minhena.
MUP po SDAkcijskim cijenama. 😉
campara se bavi samo SDA a ne bavi se poslom kao ministar.niko ga ne cuje kao ministra,nego kao bivšeg kadra SDA.pols ljudi i ne zna da je ministar.i kako covjek koze biti ministar i parlamentarac u ulozi donisenha zakona.to nema nigdje
TJERAJ OVO GOVNO ZA NJEMACKU NAZAD
nikako da se neki probude
Opasna akcija brisanja sasvim pristojnih komentara! Da ponovim: Politika mu je dala 3 funkcije, uključujući i ministra FMUP-a. Kad mu nisu više mogli zadovoljiti apetite, jer mu je sve to malo - onda je izdao u šta se kleo 15 godina. Demagog i windfa*er.
Nije skupo
Aljosa, posalji anonimnu prijavu, vecu tezinu imaju one od zvanicnih istraga, a imas i vezu u tuzilastvu. Nije buraz mala stvar...
Tipična trgovina iz Asimove škole. Samo je cijena poprilično niska. Ako nam je ovo OK i ostanemo nijemi a ne napravimo pritisak da se ovo strogo sankcioniše, pa naravno da će nastaviti to raditi. Korov se mora sasijecati u korijenu i to brzo.
Na slici je crv, štetočina, parazit, primjer kancera ovog društva.
Aljosa je hulja i nemoralan stvor
Zavrsio gimnaziju sa dva svjedoka,dakle nikad usao.Pravni fakultet mu tata Avdo Campara nosao index od vrata do vrata.I bratu a i njihovim zenama.Eto je dno dna.
O ,,rizvanbegovicu,,sta ce mo sad
Polako i nesigurno izlazi na vidjelo kako SDA vlada, tamo gdje mogu