Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jade jadni samo vrtite spinove dobili 50-60 hiljada glasova i vi odredjujete sta kome pripada, poklopi se i suti, a vrijeme ce pokazati kada ce Gatacki klan napast Kiflu.
I ovaj se kao treba nesto pitati.. Boze sacuvaj
Hahhahhhahah a Boze dragi kakvo smo mi drustvo kada ovakvi lazovcine i mutikase ovoliko dugo opstaju na vlasti, kakav mu je to predsjednik stranke kada on za njega prije par godina kaze da puno melje a malo zita daje a danas jedan do drugoga......
Allah vas ponizio sve izdajnike. Amin.
a odvratnog lika boze sacuvaj
Dritan na aparatima...
E moj Carapa. Tebi je bolje da se vratis u Sda ako bi te htjeli primiti...bjezi od Dritana
Čović priča jedno,Čampara drugo,Konaković treće.Osmorka na državnoj razini posta i prije formiranja vlasti šestorka.Vise o jedno ruci.U Federaciji nemaju ruke u bošnjačkoj kvoti ako samo jedna stranka istupi.Sto ljudi,sto ćudi,ambicija,interesa.Svi bi upravne i nadzorne odbore,a njih nema toliko koliko ima gladnih stranačkih usta. Zašto uporno Čović gura osmorku kad ništa ne mogu promjenit? Izborni neće ić bez Dodika.A osmorka je radikalnija od Bakira u nekim stvarima.
Osmorka je očito nestabilna i preširoka za suradnju s HNS-om. U krucijalnim stvarima nema razlike između SDA-a i Osmorke.Osmorka sama ne može mijenjat izborni zakon i mi s njima ništa ne dobivamo ili gubimo.Daljnje inzistiranje na "osmorci" dugoročno će vodit revanšizmu,nestabilnosti,novim nametanjima OHR-a.Mi Hrvati ne trebamo gurat nos u bošnjačku kvotu.Tko je hrvatski partner u Federaciji kaže ustav i izborni rezultat.
Od kako su ovakvi munafici kao on , Konakovic, Zvizdic,Fudo, Kukic itd. ,izasli iz SDA poceo sam cijeniti SDA.
Ne postoji sposoban politicar,ne postoji sposoban drzavni sluzbenik.Samo podobni.Sposobni su sjevernije od Alpa.I ni za zivu glavu se ne bi vratili ovamo.Nama politicki protivnici sluze za kmecanje.
Neka te bolan Campara, pa samo se sjeti kuglica i izvlacenja delegata u njihovj reziji.
bogtemazo i ovaj se nešto pita
A šta bi sa ubicom Dzenana? Pa čampko puno si ušao u tople vode, zipa da te gejzir ne izbaci
Nek ih dodik smijeni kad su ih ostavili na vlasti
Vidi ministra sigurnosti. E jada od licnosti, od karaktera, od patriote. Nije te sramota kakav pogan rijecnik koristis, kojim otrovnim vokabularom se sluzis. Ti i tvoja stranka idete u koalciju sa ljudima poput Forte i Niksica koji se javno deklarisu da nisu Bosnjaci, a Bosnjaci vas sve izabrali i ignorisete volju polovine Bosnjaka da SDA udje u vlast. Mrs u 3 p. m.