Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo extra napisano, mozda sad skonta kreten
Mene se ne pita, ali najbolja bi bilo da nikad ne kroci u BiH. I da nije na ovakvoj poziciji bruka je sta prica, a kamoli u ime drzave da bljuje po zrtvama Srebrenice. Ne dao mu Bog kao sto Aljosa kaze. Ali treba da se zamisli o tome koliko vrijedja sve zrtve i porodice zrtava. Sram da ga bude!
Proglasiti ga personom NON grata! Dosta više hodanja po Bosni i Hercegovini i uznemiravanja normalnih ljudi! Čuj ti i to... Kao: oni odra inili Jajce, Maglaj, Sarajevo.... Ja, Ublehe majko draga!!!
Šta ima nije čuli ste njegov govor u Jajcu moj Bošnjo pazi se da nam se opet 1992 ne ponovi iako to nije isključeno jer ja prvi neču dozvoliti da se zastava smrdije na kozijoj čupriji vijori samo use se pouzdajmo što nisu zaustavili rat prije Srebrenice nego su zaustavili kad je ARMIJA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE bila pred banja lukom neče krst na krst
E jel vam sada ljudi jasno zašto potrebna Lustracija evo primjera ono SDP još malo će mutirat u Fašistu nit je Socijalist nit Demokrst ni ono samo ne zna šta je ko god bio heben komunist bilo ono Srbin Hrvat Bošnjak zaobiđi ga na izborima samo svađu i nevolju glupost donosi nemir Narodima kad je Boga izdalo da neće glasača
South will rise again
Valjalo bi da te se pita posto ne sjahaj
Napokon neko je majm... Nesto konkretno rekao ćampara mi nije drag al svaka čast za ovo makar bila i reklama za izbore
Tako napokon! Neka se neko od naših javi pozove ga, jer je pretjerao!
U PRAVU SI ALJOŠA. NEZNAM ŠTA SE DEŠAVA OVOM MILANOVIĆU. NACIONALIST JEST. MORALI BI U VRHU HRVATSKE VIDJETI IPAK ŠTA SA NJIM NIJE U REDU.
To samo može Gačanin
Neka se ugledaju i druge vođe stranaka kako treba odgovoriti ovom čviljavom griju.
kako fino vijori zastava HR HB na kuli u HRVATSKOM Jajcu od 6m a misevi laju po tastaturi
Nakon Čamparinog teksta koji stvarno nosi sav teret jednog naroda nad kojim je počinjen najstarašniji zločin GENOCID, trebao bi da upali i dodirne ledenog Milanovića taman da mu je od mozga ostala samo lobanja. Kako reče žestoki Aljoša NISI DOBRODOŠAO smradu puno nas je izgubilo najmilije i taman kada su rane zarasle ti ih krenu kopati đubre jedno.
a koja je to vasa zemlja? Kanton Sarajevo?
Milangutane dobio si odgovor!
da mi je sresti zokija kada vršlja po Bosni da ga hraknem posred one čvibave face.
Tos mu ti nesto cjoro. Ne pitas se nista pa eto zabrani mu ako mozes da dodje