Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma svi ste vi isti, samo mijenjate stranke. Isto cete uraditi gdje god dodjete.
Najsmješniji su ovi koji pljuju SDA (opravdano) a veličaju ove dojučerašnje SDA-ovce haha
Sad će mi Konakovićeve sluge izbrisati komentar haha
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Čuj Čampara kaže da su on i Dino stručni kadrovu.. Cijeli život u politici i na buđetu... Kad ste tako stručačni sto se niste bavili privatnim biznisom.!? Izvinjavam e Dino se bavio privatnim biznisom iostao duzan i Bogu i narodu,..!?
Oni ni marke nisu od svoje struke zaradili vec sve od države
A kad je bilo govora s moje strane nakon izbora da promjene nema niti će je ikada biti bez obzira koja je stranka u pitanju dobijala sam kritike i glorificaranje Konakovića i ostalih. Pomirite se s tim da nam ne valja ni vlast ni opozicija
Znamo gdje neće ni jedan ni drugi. Ovi zeleni pacovi nikad neće ući u SDP.
Pišem ti pismo, šteta što u SBiH-u zajedno nismo: Je li se Čampara pokajao što je u NiP-u?
Na stranu to što Stranka za BiH sebi dovodi predsjednika iz druge stranke, ali ne može se ne primijetiti Čamparino kajanje što nije mudrije "odigrao", već je požurio da se dodvori Elmedinu Konakoviću da ga primi u Narod i pravdu.
To bi ti uhljebu volio,do jučer si bio član SDA,sve ti oni dali,to što si jesi zahvaljujući njima. Isto kao što si njih napustio i sad ih pljujes napustit ćeš i te druge fuj.
zbog Efendićevog odlaska na čelo SBiH, sarajevska "Trojka" se više uznemirila negoli SDA. Komentari već danima dolaze samo iz redova te koalicije.
campi... od..bi vise... ma ko si vise...KO SI TI PAPAK JEDAN??? BUDZETSKA GNJ...IDO...
Koja je razlika između Stranke za BiH i SDA? To je isto, samo drugo pakovanje, a kad bude trebalo stupit će u koaliciju.
Ministar policije pored pucnjava kalašnjikovima, huliganskim teroristima i kršenja epidemioloških mjera ispija kafice i bavi se politikom
Znaci kad se radpadne ta sda bice druga stranka sastavljena od ovih, sto bi se reklo : “nije g-vno vec pas se po-ro”.
Jesi to reko da je konakovic sposoban ma daj nemoj hebat tacno si osvjezio ovaj ponedjeljak
Hahahah Botovi na aparatima A riba smrdi od glave.Bakire pederu.SDA lopovi
MAKNI SE CAMPARA U OVOM MUBAREK MJESECU SA EKRANA DA TE NE GLEDAMO
lahko je napustiti lopovsku stranku koja se i sama po sebi raspada..al i taj što je napušta i onje bio do jučer u tom lopovluku
Ovaj je u tako odvartnoj i korumpiranoj SDA proveo udobnih 20 godina na najboljim pozicijama, dolazeci tu na nacin kako smo to od Asima culi. Takva SDA je tada bila najbolja stranka. Da li ovoj ublehi uopste neko vjeruje ?