Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da većeg đubreta, smutljivca i lažova od ovog Čampare i brata mu Dubravka nema. Pa ti si Čampara bio ta SDA koju sada kritikuješ. Ti si u toj SDA, a i sada isto, obavljao 3 funkcije, i u izvršnoj i u zakonodavnoj vlasti, a brat tvoj u sudskoj, tako da ste sva tri stuba vlasti pokrili. I ti imaš obraza nekome te stvari prebacivati. Upravo si ti sve ovo što si kritikovao i SDA je bila sve to zbog likova kao što si ti. Sreća, većina vas je sada otišla iz SDA...
U institucijama smo zatekli Aljošu na 3 funkcije, brata u Tužilaštvu, ženu u Parlamentu FBiH, majku u MUP-u, rođaka Zvizdića na čelu Parlamenta BiH, cijelu redakciju portala kojeg je osnovao, kao i mnogobrojnu rodbinu. Sve njih smo zatekli i u oko 10.000 kvadrata nekretnina.
BosnaPrkosna123 ti mislis kozoyebac sto ti se stara saginjala svima da svi imaju te gene ?
Obnašaš istovremeno tri funkcije već godinama, ostvaruješ enormna novčana primanja, mijenjaš stranke zbog ličnih interesa i imaš obraza javiti se.
Ološ dezerterski k'o i brat mu debil tagutski.
Prevrtljivac koji je dobio sve od SDA, pa narod je rekao na izborima sa skoro 300 hiljda glasova koga zeli, a nece tebe koji naplacujes od budzeta 3 funkcije.
Bošnjacima je dosta čampara
Campara uzas, on prica o SDA koja ga je napravila, ne mogu da shvatim ljude koji su glasali za njega, sramnoooooo prodana dusa
Propali kadar SDA, izbačen iz stranke ... skloni se sa političke scene dok je vrijeme!
Aljoša što se tvoj lider nije kandidivao za člana predsjedništva kao i svi ostali lideri. O bošnjaštvu nemoj nam bogati ti pričati, ti si iz stare komunističke porodice a tvoje ime i ime tvog brata kaže koliko se držalo do toga a i danas, brat ti je ostali, nije Bošnjak. Bošnjaci su rekli koga hoće u vlasti, skoro 300 000 ih je glasalo za SDA a koliko za NiP?
Cuj ovog politickog akrepa Campare! Za SDA je lutore glasalo 300 000 Bosnjaka. Ako dodas da nihova djeca nisu glasala zbog manjka godina, neki clan familije, nena, dedo, zena, ispada da SDA ima sigurno 700 000 Bosnjaka iza sebe. A ti lutore koga ti imas iza sebe?
Oj Boze, prije godinu uzaso iz SDA 🐵
Izaso*
Ako nećete SDA , zašto hoćete SNSD I HDZ , jučer su vam bili isti , glasali ste za ljude na crnim listama ... Vlast je vlas a čast je čast ...
rece covjek koje je vile sagradio u mandatu SDA.
pa ljudi jeste li vi normalni tzv NIPovci jel vam IQ 50 pa zna te li vi da je ovo nedonosce sve postigao kao clan SDA ako smatrate da je to legalno onda vas zaista ne razumijem.
Pa ima li veće pošasti od ove porodice Čampara?
babo avdo prefrigani komunista mjenj dres i donosi sve komunisticke marifetluke u sda dovlaci sinovo inace obicne nule i denisu daje poziciju iako je dezerter da se sada vi pravite ko fol patrioti
Vidi ovog Sogan Dolme
Campara,Konakovic,Ademovic,Okeric, Zvizdic, Delic,Hota,Fudo,Kukic. Od kako je ovaj izdajnicko-dezerterski otpad izasao iz SDA zavolio sam tu stranku.