Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istjeraj ti policajce iz kladionica i kafana, to je dovoljno!
Vjerovatno je mislio na kartelašku policiju kakvu je u fupu formirao
Haj ne rise
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Osam godina ministar, ništa nije uradio, i sad bi nešto da mjenja. Malo da se narodu oči zamazuju, ko biva nešto se radi.
Izdali ste Arijanu Memić, a NiP ( Narodu i Prašak) je dobro POLITIČKI unovčio TRAGEDIJU i smrt rahmetli Dženana.Arijana je vrlo emotivno govorila o svim anomalijama i ličnom RAZOČARANJU u rad MuP i minisitra Katice zbog čega je NAPUSTILA klub NiP-a. Sad više iz NiP i NE POMINJU tragediju porodice Memić, BILO JE važno samo uzeti GLASOVE od građana preko mrtvog rahmetli Dženana.ZAŠTO se kunu u Velikog Boga, a NIŠTA im SVETO nije!
Campara, sta si ti po struci ?.
Jest Trojka KRENULA sa šu pljom Retorikom i populističkim objavama. Imate sellam od Arijane Memić za Narod i Prašak (NiP).
Osnuj ti kar te lsku. POLICIJU👎👎👎
Ako za ubistvo dvije doktorice presuda bude 40 godina a roditeljima po 10 , puno toga ce te rijesiti.
Pa čekaj zar nemamo već ovu Mahalsku policiju, valjda sad treba pravu osnovati, ne kontam.
oduzeti policiji automobile.osim interventnim ekipama.malo da prosecu da ih narod vidi
Ova sad je kartelska
Čeg se lik dosjetio, jaka incijativa pravo. Maksimalan domet policije je kazna za ne upaljena svjetla il pojas. Najveći uhljebi, da ne kazem uhljupi.
Evo ga,topla voda.
NiP i SDA moraju nestati sa scene ako se mislimo kutarisati mafije.
Ja rjesenja i budalastina. Odakle pare gospodine? Pa takvo rjesenje moze dati i moja baba: angazujte vise policajaca, kupite vise vozila, zaposlite vise ucitelja.
Kakvi samo prijedlozi hahahaha
Dobro se sjetio. Pa to je standard britanske policije...
Morate imati vidljivu policiju na ulicama i trotoarima, a ne da sjede u kafićima i autima. Nisu momci krivi, krivi su nesposobni rukovodioci koji ne znaju organizirati policiju. Imaju, specijalce, redovnu i policiju u civilu, sve to treba rsdpirrditi tamo gdje kriminal cvjeta - na ulicu! I dobro ljude opremiti platiti, a ne uzimati samo sebi, kao što rade parlamentarci, po 6 do 10.000 po raznim osnovama za nikakav rad!