Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nama ste svi vi dozlogrdili, u paketu…
Konakovicu izdajnice jedan!
Tako je , 👍 esdea na robiju , 🫡
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakvo nevjerovatno moraš biti glup da ti ovaj bude "lider". Glup ko fosna.
nikad nece biti nespreman, a trenutno je nespreman
A neki opet bi dezertirali kao 1992. godine
A gdje vam je jaran koalicioni iz nase stranke.Nema ih nesto dugo na politickoj fekalnoj sceni.A dusa nase drage koalicione sto zakuhase i posvadjase Bosnjake pa se sad svasta desava i krcmi i lomi BiH sa svih strana.
Ljudi, stvarno ne kontam ništa. Jeste da sam uzp-ejac, ali bosanski. Možda zato i ne kontam. Mislim, zato što sam bosanski. Evo, ovako. Srbi kažu da su spremni BRANITI Srbe ma gdje oni bili, a onda se mnogi propinju na ...... Je'l to znači da su neki spremni napadati Srbe? Jesam li ti dobro svatio?
"Stranac" dzesi ba sa cerilicom. Bolje campara nego glupi bake iz narodne banke. Jeste li slusali na fejsu gostovanje kasumovica. Lagumdzija je najgori cips je i indirekto oporezivanje i 33% od pdv a rs nema ni 20 % uceca, a i on je bio u svedskoj.
Hajmo sad na Fake tv, da nam Hadžifejk talambasa kako je država ugrožena sa svih strana i onda finalni zaključak: "Bakir je za sve kriv, a Šmit mora uvesti Trojku u vlast."A trojka će u tranizcionom periodu učiniti sve da Bosna šapatom padne - a onda će nam Hadžifejk sa neke nove adrese uzviknuti: Jesam li vam sve rekao!
Hajmo sad na Fake tv, da nam Hadžifejk talambasa kako je država ugrožena sa svih strana i onda finalni zaključak: "Bakir je za sve kriv, a Šmit mora uvesti Trojku u vlast."A trojka će u tranizcionom periodu učiniti sve da Bosna šapatom padne - a onda će nam Hadžifejk sa neke nove adrese uzviknuti: Jesam li vam sve rekao!
Konaković se i dalje ponaša kao uposlenik Američke ambasade, za njega se dušmanski potezi secesionista događaju negdje u Teksasu. Tip živi u imaginarnoj stvarnosti pričajući o padu standarda Srba u RS. Pa isti ti Srbi su Dodiku dali mandat zbog zaokruženja državnih secesionističkih projekata a ne zbog boljitka standarda. Konaković od početka do kraja ostaje štetočina i najveći (što aktivno što pasivno) saradnik novih UZP-ova protiv Bosne i Bošnjaka.
Srpski ekstremisti I njihove imperijalisticke maksimalisticke ideologije su ostavile veliki dug od 1878 do danas tako da BiH je vec dijeljena Sandzak, Istocna Hercegovina, neki delovi preko Drine... Dok se ekstremistima ne polome zubi oni ce nasrtati kao na Bugarsku 1885 kad su ih Bugari satrli I nikad vise ka toj strani pogledali nisu
Pravo smo spremni da nam patriote dignu ulje na petobanku
Čampara je odgovorio domjereno i u skladu sa situacijom. i nema njegovih nedomejrenih izjava. Čovjek nijednom nije lupio neku izjavu, preletio, napao. Pokušava graditi stvari na nekom dogovoru. To bar tako izgleda. A jedini je imao ..da javno kritikovati i Asima i Halila. Tako da, PUNA podrška za Čamparu.
Nije domjereno nego odmjereno. Jbt campara dezerter ko i ti.
Sve miriše na kišu…
Pa to ke novi.reformisani Dodik koji hoce prosperitet pitaj sefa Dinu Konakovica
a gdje si ti bio 92 do 96 ?
ratni dezerter i ratni profiter svađaju se ko je veći patriota..a oni sto su ratovali slusaju ove i biraju. tacno smo glup narod na obje strane.