Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al zato je moguce platu primit
Znaju li ovi išta progovoriti bez da spomene političko Sarajevo i izborni zakon.
Propali pregovori i kapak!
Izborni zakon nije nikakav problem, problem ste vi odmetnici od države. Kada redom budu provedene odluke ustavnog suda, i onog u Strazburu onda može doći na red izborni zakon. Izbori će biti, a vi se sudu žalite.
Haman i ti hoćeš sankcije?
Hajde mali ne dipr.
Kome ti prjetis Karavlahu jedan!!!
Dosadan si ba, Zeljko ce opet biti predsjednik
Ovo smeće priča o EU a njegovi fašisti u koaliciji sa srpskim odbijaju proevropske zakone. Samo Komšić opet ABD-a.
Izmjene izbornog zakona ovakvog antievropskog vam nikad niko ne smije potpisati, u to možete biti sigurni. Zato je bolje da se ne zamajavate tom mantrom o legitimnom predstavljanju.Bolje da se brinete o činjenici da vas nestaje u BiH, samo naporima Dragana Covica..
kako Čović uvijek nekog drugog istura da priča gluposti .da nebi on bio kriv.hinja hinjava
IZBORI ce BITI!!!! I vi na istim PADATE!! Going down!!!
Jeli ti to putin rekao
Hej van si desavanja :). Tvoji su vec promijenili pricu, sada su za izbore. Napominjem te da je bio jos jedan pokusaj pregovora oko izbornog zakona. Nije uspjelo. To ti je bilo prije mjesec. Mego se probudio :)
kako ste do sada birali ...
predsjednik i dopredsjednik.Šta je to?
Sve se moze!!!