Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri godine blokirao i sad će mu to sve proći glat,zašto ne odgovara krivično ????
haaa, prpa lopove,?!
Ovaj Čavara dlaku mijenja al cud nikada.
Da hoće VP,da riješi sve probleme u BiH,može to uraditi u roku 15 dana,ali NEĆE.
Ovaj ko Incko, u zadnjim danima potpisuje
Sudac ili sudija, suca ili sudije, sucu ili sudiji,suci ili sudije, sudaca ili sudija, sucima ili sudijama? sta sad?
Ma Bake je gospodin, samo mudro i diplomatski. Da su se Konakovići pitali dali bi izborni zakon još u prvom pokušaju, za uzvrat bi dobili šipak. Sa UZP-ovcima, potpomognutim tzv EU diplomatama i i treba neko ko ima toliko iskustva i prakse, neko ko će balansirati i znati potez unaprijed. Suprotno od ovoga je kandidat jedanaestorke koji će kada se sve završi dati jednu oštru kritiku i obavezno uplatiti klixu da to objavi.
Sve ovo ostalo ti je viška. De ti potpiši i to je to.
Marinko Čavara je nabrojao dovoljno razloga zbog čega on nije tačan predsjednik Federacije. On bi što ranije trebao napustiti tu poziciju jer objasnio je previše od politike a ništa od svoga dobrog posla koji je trebao uraditi.
Kako mudro latini odradise i igranku baketu glupom spremise...nameci šmite zasluzili su ljudi da dobiju sta zele, ipak igrali su protiv totalnog politickog glupaka
Ahahahaha uzasno.
jedi *ovna
SUTNUTI KRIMINALCA NOGOM U GUZICU I POSLATI U ZATVOR, SA SVAKODNEVNOM OBAVEZOM DA CISTI WC BEZ RUKAVICA U USTAVNOM SUDU FBIH.
prpa prpa....mrs
UHAPSITE GA!
Nije se on prepao već povukao politički potez koji ćemo osjetit uskoro od strane Šmita...
Ja nisam blokiro imenovanje, nego samo nisam poslo dokument u proceduru. A za to su krivi bosnjaci. :)))