Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
10 posto nije 33 posto a vi hocete vise... sad opet guraj na vjeru ko fol da se sazali... kme kme spijunima iz Hrvatske ne ide plan.. kme kme..
Kako jeftini predizborni bodovi. Laze i sav se izoblicio od lazi.
U pravnoj drzavi Marinko Cavara bi lezao u zatvoru, cetvrtu od 30 godina, bez mogucnosti da ga Budimir pomiluje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima li iko hrabrost da uvede zakon o porijeklu imovine?
Haj ne kaki Čavara. Da smo htjeli islamsku državu prvo bi vas pomeli iz srednje Bosne. A vi ste htjeli čistu tzv. HB i vi ste počinili strašne zločine da to uspijete. Ali vas je krivousti zločinac prodao.
UKINUTI POD HITNO PRAVO SVIMA U DRZAVI DA IMAJU LEGITIMNE PREDSTAVNIKE !!! Svi mi bi trebali biti predstavnici svoje zemlje gdje god da se nalazili !!! Zar nekome treba neko specijalno predstavljanje ?! SRAMOTNO I BJEDNO !
Da konju jer svaki narod ima svoju povjest i vjeru i to se nikad nemože izbrisat da smo svi isti misliš da bi se sve ovo dešavalo
Koji je ovo bolesnik , cuj to da se islamizira , gubo bolesna mi hocemo da se BiH Gradanizira...
Ma ODJEBITE!
Jel to legitiman samo ako je iz ADZ-eja
Samo je DODIK veći lažov i LICIMJER od ovog paščeta!!!!
Bih je islamizirana idiote već stotinama godina imaš problem s tim?
A jest, inače je ovaj Schmidt veliki islamista. Samo nastavite lajati pašćadi pokvarena, obit će vam se to od glavu sigurno. Samo nastavite!
Kako te nije sramota lagati,imate više nego što vam pripada.Vratite hr.pasoše i budite svoji.Glasate u dvije države,igraš na kartu nacionalizma,a nema većih nacionalista od vas hdz-ovacaŠirite laži o ugroženosti,tjerate svoj narod iz bih.
Alo glupkooo...
Kako utvrđejete da je neko legitiman ili nije legitiman? Postoji li neki kodeks ponašanja legitimnih ili to HDZ paušalno određuje?
Po njima da bi bio legitiman moraš mrziti bosnu i bošnjake,težiti ka pripojenju hrvatskoj.
"S druge strane, podleći tolikom pritisku, od jedne rulje na cesti, to je apsurdno u smislu da neko želi pokazati da želi dobro BiH, a za to ima i mehanizama, a trebalo bi imati i snage kroz institucije, ..... Smatra Čavara i da neko želi omogućiti da se BiH "islamizira" što jasno pokazuju sve bošnjačke stranke", kao i sve stranke koje su učestvovale na protestima ispred zgrade OHR-a.
"Toliko bijesa i mržnje iskazano prema hrvatskom narodu zato što želi da ima legitimne predstavnike", zaključio je. ------ Sta napisati na ovo?? Rulja na cesti na protestima ispred zgrade OHR-a?? Toliko bijesa i mrznje prema bosnjackom da ih se proziva za tzv. "islamizaciju" BiH dok se u isto vrijeme sprovodi ´rvatizacija i kristijanizacija Bosne i Hercegovine pod krinkom izbornog zakona.
katolici su zasticeni u BiH, sta laprda ovaj krivousti
Marinko Čavara besramno laze.