Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoji lik koji bolje priča a kojem manje vjerujem od ovog Čede. Znači u svakom sistemu plivao ko riba u vodi, sa 20 i kusur godina lično izveo Miloševića, preživio Zemunce, i snjima bio varen pečen, preživio Zorana, a na sve to privatnim avionom se ide na vikendicu u Grčku itd. Jednostavno ima nesto u njemu što mi brani da mu vjerujem!
Političko i svako drugo preživljavanje je stvar talenta.Čedin izborni rezultat otprilike daje jasnu brojku normalnih Srba u Srbiji.Dakle između1 i 2 % :D
@Poreskiobveznik jel istina da je ovog decka nategao buljevar pa ga je spomenuti preimenovao u cara?
Pa ovog klovna može slušati samo drugi klovn poput Komšića!🤔
Ovaj portal je leglo chetnichke gamadi. Ne znam sta ce ovdje na bosanskom portalu, mrsh na chetnichke portale. Gamad smrdljiva
Cedomir legenda, da je vise ovakvih politicara na balkanu, balkan bi bio puno bolje mjesto za zivot. A vidi se koliko ima ovdje cetnika koji ga mrze na portalu pa pisu ovakve komentare. Legenda, najjaci politicar na balkanu, steta sto narod nece ovakve vec bira medvjede kao dodika.
Jooooj brata sto se nabobo pa ga geografija haba.
Gdje je dragan vazeljin. Sto ga ne pitaju o aluminijumu, garant mu je to vrhunac karijere nakon sokola
BiH je SFRJ u malom a zna se kako je prošla...
2 posto ko i ti
Dragi Čedo ponovno u školu! Ako već spominješ Mostar, nauči gdje je. Mostar je u Hercegovini nije u Bosni!
Sve je to Bosna, Hercegovina je uvijek kroz historiju bila dio Bosne. Zato ne pricaj gluposti kad si ogranichen i zadojen fiktivnom srbochetnichkom mitomanijom.
Čedomire Srbija je već kandidat za ulazak u EU. I Makedonija otkad je promjenila ime. BiH nije kandidat. Danas je sreća imati veliko bezcarinsko tržište. Šta je za Čedu sreća jedne države pitanje je sad?
zgodan je ba totalno...laf
@mirza85 priznaj , bil mu guze dao?
Kako moze ovaj politicki biti angazovan i u bejha i u Srbiji. Gdje vam je dosljednost Bosnje kad je u pitanju ovako brutalno uplitanje iz susjednih drzava. A da, toga nema, vi ste i za protektorat, tako da se mogu i Marsovci petljati u politicki zivot u bejha.
Tako je Cedomire vece su kod tebe emocije postovanje prema nasoj domovini BiH,nego kod ovih domacih izdajnika,fasistickih separatista.Apsurdno je da novac koji dobijaju iz drzavnog budzeta vrlo rado uzimaju a ponasaju se antibosanski.Treba im dati vakcinu protiv fasizma sovinizma sepatatizma da se izlijece i budu dobri ljudi.Bosno moja divna mila.
S kim si, takav si. Znas li ti koga savjetujes i na cijoj je on strani?
Zalosno je sto lik koji je priznao da je narkoman i koji je sa Radovanom jeo meso na Palama, sad je savjetnik covjeku koji nosi zlatnog ljiljana .... ili je narod toliko glup ili je Zeljko jako bezobrazan
@Anadolskakuja Samo se budala ne mijenja, i ne shvata svoje greske.
Da odgovorim ovom Feferonu.U nenormalnoj državi kao što je Srbija,sasvim je normalno da normalni nemogu preći izborni prag.
Čeda je fenomen. Sa svakim režimom on trči u korak. Zato ga je pijani zastavnik Željko uzeo za savjetnika. Sličan profil, amfibija.