Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha znaci i Efendic radio ono za sta je optuzivao Asima 🤣🤣🤣🤣🤣
Izdajnička Trojkaška bagra samo nastavlja po svom. Ne brinite. Neće vas ni Čović ni Dodik branit od nas.
Kad tad će Trojkina izdaja doći na naplatu ovom narodu. Nadam se da će te do tada svi imati stanove po Njemačkoj. Izdajnički kerovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Efendic trebao biti trojanski konj SDA, a ispao trojanski magarac
Da ga je Bogdo slao taj “hodža”. Ne bi bio izdajničko pašće.
Nema veće izdajničke kriminalne bagre od Trojkaške izdajničke mafije. I rudnike prodaju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U nas politika i politicari isto kao u turskim serijama , samo neke smicalice, spletke osvete...
Mozda je i njemu hodza kupio mecku kao sto je sultaniji.
Ubrzo Sbih leti iz Vlade Kantona Sarajevo.
Sema ce ubrzo pronosati onu malu kesicu ala Hadjibajric.
Da je zavrsio tu ruku Branke Cvijetic iz Gorazda i Dunovic bio umjesto Stojanovica Sema bi bio Federalni premijer.To bilo dogovoreno sa Kavazovicem i Bakirom.
Efendic najljigaviji lik na politickoj sceni, teski populista
Opasni zemljaci,a Rumeni?
Ovaj Celjo je merhametli insan.Ipak nije pomenuo koferce i cifru koju je Sema cijelu tu noc nosao po Gorazdu.
Kmecite Zelena bagro
Koja konjina, u režiji SDA, ispade ovaj Efendić. Nevjerovatno!
Svi ste vi kupovali glasove, bez izuzetka. Pa nije Isaku i čači mu preko noći Dritan stravu salio, i onda koja koincidencija jedan federalni ministar drugi zamjenik preds.feder.parl. ma hajdete svi sa ne kažem, posedno izdajnici.
Haha Al vas hodža ubi čak postavlja ljude i u rsu preko komšije Mate Đakovića. Ja mu skidam kapu.
Ublehaši su krivo procijenili stranku i lidera - budući da ih interesuje samo vlast, a onda mogu iza svakog lidera - eto im NIP, tamo niko dobiješ svoj komad vlasti i šutiš. Ali u NIP-u niko ne protestvuje - o demokratiji u stranci se radpravlja tek kad ona izgubi vlast.
iste uloge samo drugi glumci vrijedi i za čelju i efendića.
BRAVO SEMIRE! DANAS JE NAJOPASNIJE STVARI NAZIVATI PRAVIM IMENOM. SVI KOJI SU U KAOALICIJI SA 2 UZP-a SU DANAS AMNESTIRANI OD KRIMINALA. ČAMPARE BI PO PRAVDI DANAS TREBALI BITI U SUDSKIM KLUPAMA ALI S DRUGE STRANE - NO ONI SU POBJEGLI NA "ISPRAVNU STRANU" I UMJESTO DA SE NJIMA SUDI ONI POKREĆU SUDSKE POSTUPKE. KRIMINAL U HB (ALUMINIJ, KLADIONICE, AERODROM MOSTAR, ELEKTTROPRIVREDA HB, ERONENOT) MJERI SE U MILIJARDAMA, A OPTUŽNICE NIGDJE. AH DA. TO SU NOSIOCI EVROPS. I KRŠĆAN. VRIJEDNOSTI.