Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covke lavrovs bitch...
Prijavis ga i dobit ce kaznu.....A sto se tice glasanja, pogledam zapadnu (gdje vlada HDZ)pa onda istocnu (SDA)...Pa pogledam koja se vise razvija,modernizira,gdje jaca ekonomija i vrlo lako odlucim kome dati glas
Kako se nije sjwtio ponijeti jarana milokrada ikonu???
Odmah krivičnu
jel postoji neka sankcija za ovo ili ne. sta kaze tacno zakon?
Svi ste vi isti. I ti si znači probao ali te spriječio neko. Znači nisi po svojoj svijesti preuzeo odgovornost i bio primjer kao političar. Tesko omladini i narodu sa vama.
Tezak prekrsaj zaista udarit drakonsku kaznu
Dosao je zato sto mu niko nista ne smije uraditi!
Dragan Covic i duhovi proslosti svim silama nastoje zadrzati nacionalizam i mrznju koje je uskrsnulo politicko krscanstvo unistivsi komunizam da bi preko kapitalizma i tzv demokratije zagospodarilo planetom zemljom.
Da je došo i zastavom HDZ to mu pomoći neće,narod odlučuje
A vi ste prodali Srebrenicu!!
Čengiću sjedi đe si, ni za to đe si nijesi...
Kaze Cova da narod bira promjene (zna da mu je vrijeme da ide)
Ćuj promatrac!!!Odakle ovog lika iz sarajeva na izborima u mostaru?Hrvati ce sigurno izgubit izbore u mostaru jer brate nece da glasuju,vidi fina dana,bolje je otic na fuka i casu vode i onda iduce 4 godine lupat po covicu i njemu slicnim.A bosnje istu pricu pricaju samo sto su u istocnom mostaru redovi ko kad se birivaktile karitas djelio
pa vadit će se odmah da je ugrožen
Imate slike podnesite prijavu klošaru.