Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dal oni stvarno vjeruju u ovo sto pricaju ? To neka autohipnoza ali nije narod blecak.
Trojka je dokazala da SDA nema alternative. Ja idem dan ranije da čekam kad budu izbori i izjavljujem glasam samo za SDA i Izetbegoviće. Trojaneri nakenjam vam se u usta i nogom nagazim da više stane i vama i Shitu i vašim partnerima u koaliciji terorističkoj SNSD i uzp HDZ-u.
Velikim se Bogom kunem ko zaposli nekog svog leti odma nećemo ni pitati šta je radio. Elmedin Kroanković i posla Isaka u helikopter sa sinovima da leti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cengic zvani taldzija... Pametnom dosta..
Ovi izbori ce pokazati izdajnicima trojkasima i njivi Niksicu da se ne isplati biti izdajnik
Eto tačno će narod sada nakon svega što ste uradili kao Trojka tebi dati povjerenje! Dobar si, ali zadnji potezi tvoje stranke od vrha do dna ti ne daje pozitivne impulse.
Čengić okupio oko sebe lopine što su uzeli parkinge od općine i oni ga podržavaju, podržavo lopovluk Hadžibajrića, teško nama sa tobom, osta Stari Grad rupa ako ti pobjediš.
Ovaj je gori od Hadzibajrica! Sto ga ne pitaju gdje firma za koju je uzeo novce (naravno bespovratna sredstva)? Firma koja bi zaposljavale ljude sa invaliditetom. Jadno od mladog gospodina koji bi trebao biti svjetlost u tami bosanskohercegovacke politike.
Fin momak, ali samo zamislite ds je njemu Nikšić -njima šef
Moji mali zeleni, toliko ste se upregli ali dzaba! Pa i vama je vas sda kandidat je bio tek cetvrts opcija! Niko nije htio, cak ni cakijas! E moji glupi mali primitivni zeleni!
Šipu ti nama zajedno sa svojim Čengom...
ide Cenga pun gas
Portiri postaju osobe koje su predsjednici haha
koja provala je da DF podržava kandidaturu Čengića. Možda na riječima, djelima je vjerovati a djela kažu da DF-ovi zastupnici Mešalić i Begić šetaju sa Zahiragićem i SDAovim kandidatom
Ništa ovim političarima ne smijemo vjerovati, najbolji primjer za to je Hadzibajric, onaj Veladzic iz Bihaca sto je uzimao procenat od graditelja cesta itd. Kriminalci gdje god pogledaš.
Mene sad samo zanima moze li imati sve 3 pozicije , ili kako to ide , jbgte svaka mu čast nema gdje ga nema ...
Jos jedan koji nista u zivotu nije radio i ni u cemu se nije dokazao osim sto je bio clan stranke. A tu su slicni kao on koji ga podrzavaju Konakovic, Uk, Magazinovic. Imamo "profesionalne" budzetlije. Ovo jeste za vas i vase ljude da sad vi "harchite" kako je otvoreno rekao Helez. A za gradjane i sve da dobiju neki servis ili nesto sto im istinski treba nisu.
Kad je tako lahko biti politicar sta ti cekas,sto se ne bavis politikom?
ovi opet krenuli....sedmoro, pa sestorka....na kraju dvojka
Ovaj se glupan pita šta će oružje u Opštini Stari Grad... Pa za vas glupane iz SDPa, ako ne za Chete
Ja se sjećam orginalnog Čengića iz 90ih...
Baoje ti hdz Adnu u pakas
Gledaj ti podršske ,Uk ,Konaković,Magazinovic pa odmah 3 razloga da glasam za Selimbegovica.