Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se uvijek više sviđala ona: "Kriv je dok se ne dokaže da je nevin".
Lahko je optuziti, hajde dokaži. To je problem...
Nije Fadil kriv, mi smo gouna!
Fadil nije ništa kriv
Bagra. Prilagodili zakone sebi da nas jašu. Moje budale. Nek glasate za nacionaliste. Oni imaju restoran gdje je odrezak 3 KM. Ti jedva platiš struju. Moje budale
Fadil je seoska varalica . Riđobradog treba zatvoriti .
Nažalost sam je ime ostalo a ni traga tekovinama predhodnika poput Nijaza Durakovića i sličnih veličina socijaldemokatije.Ima par cjenjenih ljudi iz Bugojna i Livna i Tuzle. Ovo ostalo je bez političkog kapaciteta.
Opet podnotrebevičko govedo sa 0 sati radnog staža, brnjo ima mišljenje. Apsolutno NE podržavam SDA niti vladajući režim predvodjen nesposobnim Bookirom Živkovićem ali SDP lešinare jednako ne poštujem jer su nekometentna grupa ublehaša koji sam čekaju lešinu da napadnu i razgule ostatke.
aj ba cenga, hebo te ta prica, nista novo......
Gledao sam nekoliko njegovih gostovanja u emisijama, momak je jako pametan, i sve što kaže tačno je. Vjerovatno zato su ga i izradili na izborima SDP a.
Daj ti nama postavi svog kuma Malika Garibiju za ministra, nema veze sto nema dana radnog staza..cim je tvoj kum valja
@gooUser1583938755 brnjo Cengic je podnotrebevičko govedo je ko i kum sa 0 sati radnog staža, a svaki put bez greske ima mišljenje.
Novalic je u najmanju ruku kriv po komandnoj odgovornosti a za organizovani kriminal treba dokazati.
Fadila za predsjednika BiH
Čengića je Mašić stavio na respiratore kada ga je politički i hinjski pobjedio sa svojim kukavičkim potezima pečući prasce za drugove
I lopov i katastrofalan covjek. Dobar premijer od ta dva zla ne moze ni biti.
Svaka cast na izlaganju.
Ko je Omer r a?