Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna je propala ko grcka
Sprčim ti mamu.
Sta ima veze…sta fali malo i sa rusima raditi,BiH mora biti mudra…sjetite se Tita ili koga nezna neka čita…sa svima je radio a opet bio svoj…vazno je da nebude sukoba i da ljudi pocnu da zive bez straha
Treba sarađivati sa svima. Mi smo suviše mali da zavisimo od jednih. Lokalno ne treba sarađivati s Dodikom, Човићем i Sebijinim malim.
Nevjerovatno zapadne sile, svijet, ...... posmatraju kako bosna pada pod rusku sapu !!!
E moj Bake, ti preko Turske ruse dovodiš!
EU propada, Ameri preuzimaju jer je Ukraina bitna, Bosna dolazi kasnije.
Kad rusi zavladaju u srbiji nadice novo ime zvace se srbir po uzoru na sibir jer srbija i sibir su razvijene zemlje
Nek prave autoput da mogu tenkovi brze uci.
https://saff.ba/zanimljiva-prica-o-primanju-islama-krscanskog-svecenika-iz-endelusa/
Sta ce nam Ruska bijeda ljudi.Tamo zivi Moskva i Zenit.Pa uzmite i Je.te nas svee ,inamo onako svoje bijedeee jos da nas oni unisteeee.narode budimo see iz zimsko snaaa.DOSTA JE!!!!!!!
Pa ako se od Pala do Beograda pravi autoput nije važno ko finansira, Turska ili Rusija. U oba slučaja je to srpski autoput.
Rusi ce nam financirati puteve,a Turci dronove...
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/dodik-je-nastupio-na-htv-u-u-ulozi-hrvatskoga-spasitelja-hrvatima-u-bih-bi-bilo-najbolje-da-ga-izaberu-za-svoga-clana-predsjednistva-ali-podsjecamo-vas-zasto-tom-covjeku-nikad-ne-bi-trebali-oprostiti-1155226
Ko hoce neka investira ko nece ne mora . Treba i sa Rusijom graditi dobre odnose
Ma ..bo vas autoputdo Beograda.
BiH je NATO teritorij.
Pa recite da SDA koalicija sa SNDS na državnom nivou ne funkcionira