Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikog oni ne ismijavaju rade ono sto im volja kako bi imali svoje pipke oci i usi u institucijama koje su tu da ih hapse i procesuiraju. Ukratko kriminal i mafija vladaju u BiH a zaglupljeni narod se kune u njih
A redovito budu pod istragama zbog zloupotrebe poloaja...
Sad ce trojka da nam objasni kako ne krse zakon iako ga krse
Siguran sam da Niksic jos uvjek misli da smo u nekim ekonomskopolitickim sistemu Jugoslavije. Nije mu svjesno da danas imamo neku vrstu demokratije i da vise nismo u jugo-socializmu.
Trojka je dala sve za fotelju i za Ramo Isaka da bi imao ko da im Stiti Kartel i Robu sto dolazi iz Dubaia
samo kad skontas da ri je Krimos Ramo Isak zaduzen za Sigurnost drzave dodje ti da se Iselij u Banglades
Koja zloupotreba sistema kad je Čović za trojku početak i kraj , koji sistem nego samo kako gazda Dragan naredi
Nesic je ovo svjesno odradio, znajuci da nece proci treceplasirani, a prvoplasirani je za penzije, tako da mu ostaje porodicno blizak Pandurevic, dok ce u FUP biti Ramin covjek. Sve jasno ko dan.
Klix je stavio limit na objavu da je novi direktor Slobodan nacelnik PU Doboj blizak kriminalnom miljeu, sumnjive ratne proslosti i covjek koji drzi parastose za a......e policajce koji su u ratu napadali Tesanj i Maglaj.
Sve je kod nas zloupotreba sistema i jos po coskovima kampanje od SDPa, ko nekakve k se prodaju i pustaju Kemal Montena....