Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast pozdravljam.Cim nema vise sda suge odmah se vidi napredak.Ovo je praksa u zapadnim zemljama.
Samo sto na zapadu gradovi imaju stotine saobracajnica i bruku alternativnih puteva, pa imaju taj luksuz da zatvore neke saobracajnice. Mi ovdje nemamo nista.
Pa i Muzur je bio u SDA donedavno?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Put predviđen za vozila pretvoriti u pjesacku zonu 🤣 moj Muzure, moras dici asfalt i rustempasinom poslagati kocke, drvorede, fontanu uz ljetne bašče i da liči na pjesačku zonu, ovako putem namijenjenim za vozila setaju pjesaci, malo vise ruzno brate ...
Nase budale vidjeli kako su na zapadu pretvorile neke saobracajnice u pjesacke, pa pokusavaju ovdje, a idioti ne vide da zapdni gradovi imaju hiljade saobracajnica, i bezbroj alternativnih puteva. Sta je alternativa ovoj cesti? Nista.
A zasto ti treba rustempashina? Da mozes autom prici do poste ili banke. Ko hoce u hra, butmir i sokolovice odvoji se u glavnom kruznom kod sare, imas drugi kruzni za centralni dio ilidze, planiran je i kruzni tok kod obi raskrsnice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ilidzi i Sarajevu uopste fale pjesacke zone i parkovi, valjda ce se sjetiti urediti taj centar ikidze koji odvratno izgleda, staviti lezece policajce u ibrahima ljubovica zbog divlhaka, i postaviti napokon klupu dvije u totalno zapustenom parku preko puta hotela, sve polako, hinjavo, pa nije zivot hiljadu godina
Bravo Muzure, svakim danom nesto pozitivno s Ilidze👌🏻
Zatvaraju ulicu, vidjeli su guzvu nesnosnu kada su zatvorili Rustempasinu. Pa vi niste normalni. Ovaj Muzur se bavi glupostima, pored hiljadau problema koje imaju građani IliĐe.
Ilidza nasa lijepa
Ovo treba u titovoj napraviti pod hitno odnosno da samo stanari mogu proci autom i dostavna vozila. 1. premalo setaliste za metropolu 2. previse papaka koji se tu foliraju autima i motorima 3. obalom se moze odvijati saobracaj
ilidza u zadnje vrijeme prednjaci po dobrim potezima (fakat ne znam ko je izabran za nacelnika)
Samo bošnjo od zgrada pravi setaliste
Mislim da je rano od 17.00 sati. Ulicu treba zatvoriti ali u nešto kasnijem terminu,recimo od 19.00. Realno oko 17.00 je gužva u saobraćaju a šetači izlaze kasnije na ulice.
Ulica je nedavno rađena i već su šahtovi propali. Toliko.
Sredite najljepse mjesto u Sarajevu Stojcevac. Sa muzejom drugu Titu, velikim sredjenim parkovima, mjestima za zdravo okupljanje mladih (ne sda mamlaza) , bez shishe. Biciklisticke staze do i na stojcevcu. Oprema za razgibanje. Odmah sve useremo sa rostiljima.
Staviti dio na konje da ne seru po putu, Bec sredio, citav svijet sredio mi hodamo po govnima.
Lajk :)
Za svaku pohvalu. Napravit' ovo u centru Sarajeva; od Marijin dvora do Bascarsije u oba pravca i uz cvijetne aranzmane pretvoriti u ugodnu zonu za setanje, djecu i bicikliste, izuzimajuci GRAS i hitne sluzbe. A ostaviti sat-dva rano ujutro ( npr. od 3-5 ) za dostavu ducanima. Pa ocistiti i srediti Miljacku ... i eto Sarajeva kao iz bajke. Nijedan turista ne bi ostao ravnodusan.
Wow, bravo za Muzura. Ovo ce biti prvi put da se priprema ukupno arhitektonsko i urbanističko rješenje za nesto slicno.
Et koliko se to ne razmislja glavom, guzve na onom kruznon toku su nenormalne i sad ono malo autobuse sto je islo ka mostarskom raskrscu preko te ceste ifu na krizni tok pa to je samo vece zatrpavanje al et bitno je da se kaze da sta rade.... glupost