Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trazili smo promjene i evo prilike. Nemojte ih odmah osudjivat. Oni su imali hrabrost izaci iz SDA, mi nismo ni glasati za njih. Nek probaju, ovi nas u crno zavise.
Ovo može dokrajciti vladavinu sda. Napokon!
Ispade da je kriminalac Kukić bolji od SDA. Kakvi planovi i ideje, ko nas vodi
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
ASDA je u vlasti? A Billa? Hocel se i oni ukljucit u politicki zivot BiH? https://insideretail.sg/wp-content/uploads/2015/10/UK-supermarket-Asda.jpg
Ništa bez Dodika, tek onda će postati uzbidljivo
Ovo ti je kod nas ko u kaubojskim filmovima samo bitka za lovu . Kakvi programi ko da ih ponudi nastavnici fizickog , oni sto maloljetne romkinje gonjaju , polu hodze itd nismo mi za demokratije definitivno .
Ovi porodavaci magle stp su istjerani i otisli iz SDA sad su pokszali da im je bilo samo do fotelja koje nisu mogli tamo dobiti .
ili je to blef do juče sve ČLANOVI sda
pa zasto onda nisu napravili predizbornu koaliciju ili jednu stranku... i nastupili na izborima kao jedno? ovako svako ima svoje finansiranje iz budzeta svoje kancelarije o trosku opcine i naravno autonomiju da se sutra odvoji i popisa na ovu izjavu...
i gdje je pecat?
TRAŽIMO PONAVLJANJE IZBORA https://www.onlinepeticija.com/ponistenje_i_ponavljanje_izbora_u_bih_zbog_nepravilnosti_i_kradje_glasov?a=2&uv=10666607 Ne zaboravite potvrditi potpis kad vam pošalju email.
Neka hadeze i esdea naprave treći entitet, a drugi entitet ostaje za normalne poštene ljude
u Zenici A SDA vodi osuđivani razbojnik sa svojim sinom degenerikom, koji je ležao u Njemačkoj za oružanu pljačku...fuj gadite mi se svi
SDA botovi na aparatima
ovi ne znaju da se potpišu a ne da vode državu...pazi rukopisa...
A ljudi moji demokratije gdije se VEĆINA nepita (pokušava isključiti).
svi znaju ko je kuko bas me zanima koja to stranka zeli vlast sa njim..
Bolest. Ko god da je bude na vlasti sa ovakvim rezultatima izbora - bolest...idite narode vani, ne od Bosne, nego od nakaradnog sistema i pohlepnih ljudi.
Ja ne kontam kako neko moze glasati,simpatizirati i misliti dobro o katastrofalnom bivsem premijeru,grobaru KK Bosna i osobi koja je u 3 mjeseca zavrsila fakultet,tj. isao od prof. do prof. i upisivao ocjenu i papku na kvadrat
@sanjooo samo nek sjebe sda sve je oprosteno.