Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odma uplaćeno. Halo ko može plaćati 3000KM mjesečno??? Za šta služi osiguranje, strašno šta narod sebi dozvoljava, prije 3dana predsjedništvo naručilo sebi limuzinu od 200000KM a za bolesnu djecu se po marku skuplja.
Doktor Pero Višnjić, iz Foče , a zivi na splavu kod Beograda, na Savi, liječi ove kožne bolesti. Završio medicinu u Sarajevu. Čuvena je njegova mast s kojom je zaradio bogatstvo u bivšoj Jugi...nadam se da ce roditelji smoci novca i snage da odu do njega...svako dobro želim i duši maloj da ozdravi
Ima li gdje zdravstvenog osiguranja? Halo?
Napisite broj to je najjednostavnije i najbrže
Dajte broj da nazovemo i doniramo jer ja banke ne vidim po mjesec dana
Gdje je broj pomozi ba
eto neka se jave bosanski milijarderi, neka djetetu pomognu...
Roditelji bi trebali probati kremu od safrana za atopijski dermatitis.Cuda cini.I to samo original sto ljudi sa Hadža donose.Decak u mom naselju je od glave do prstiju imao taj dermatitis.Ta mu je krema pomogla.Rane je pravio cesuci Sad dete nema nista po kozi.Ovo je dobronameran savet.