Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj ti biti u mislima sa Srebrenicom, nego si trebao biti danas u Srebrenici sa velikom delegacijom Evropske komisije jer vi Europljani ste zaslužni i pomogli ste srpskim zvijerima da pobiju toliki neduzni svijet. Nikad Vam necu vjerovati Europljani!
Ovi naši, bosanci pravoslavni, ako ih interesuje istina neka bar malo gledaju druge televizije a da to nije samo PTC ili PTPC, to su bastioni laži i propagande.
Genocid u Srebrenici je jedan od najsramnijih događaja,pod pokroviteljstvom UN-a,koji su dopustili da se počini genocid u zaštićeenoj zoni UN(Ujedinjenih Nacista)
I republika šumska je vječno podsjećanje na to i vaše vječno licemjerstvo?
Drasticna razlika od onih koga istina boli i uporno negira dabi u lazima umirijo svoj sramni cin.
I ti si gu, ni haver od Zovko. Sastajes se sa kreatorima genocidna, dajes I'm pare, Svi vi ste isti. A mi Bosanci I Hercegovci znamo u buduce kako se ponasati.