Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Komšić se za 4 godine tzv rada u parlamentu nije niti jednom javio za riječ! Nije ni prisustvovao raspravama! I sad nešto sere o institucijama. Jadna je ta probosanska politika je ovakva pogana, korumpirana Bakirova pudlica tobože brani. Fuj!
pa šta su tvoji radili te 4 godine kad je država u haosu?,ne lupetaj gluposti već potraži suštinu!!!
Možda bi bilo dobro da Hrvati izađu iz federacije i ostave muslimane same a pridruže se konfederaciji sa Republikom Srpskom. Republika Herceg-Bosna bi bila svoja jedinica sa svojim parlamentom. Srbi nam ne bi birali predstavnike i podmetali kukavičja jaja. SVATKO SVOJE INSTITUCIJE I PRORAČUN!!
Šta kenjas sa h.b. odi u Hrvatsku živjeti tamo vas jedva čekaju iz Bih.
Parlament je institucija koja usvaja zakone. Izrada i predlaganje zakona je vaninstitucionalna pojava. Odnosno zakoni se moraju dogovoriti na sastancima radnih grupa a onda ih parlament usvaja. Niti jedan parlament u svijetu nije izradio niti dogovorio ijedan zakon.
Nek dijalog vode oni što ništa ne poštuju, kad dođu u parlament qurqinu će usvojiti!!!
"Može li u kafani?", molećivo upita Komšić.
Ne razumijem kako neko može živjeti u zemlji u kojoj je rođen a ovamo težiti za životom u susjednoj mu državi. Pa kome nije lijepo slobodan mu put. Neki su davne 45 otišli na drugi kontinent živjeti jer im na ovim predjelima neko smeta. Hajde sa mili. Bogom kad god hoćeš.
Konačno nešto pozitivno
Ma ja, prvo jednostano donesete zakon, napravite haos, i onda lakonski kažete - da se mi trebamo dogovarati u okviru državnih institucija.
Kako riješiti situaciju? Muslimani svojataju čitavu BIH i ne vole Srbe i Hrvate. Srbi brane svoju Republiku Srpsku i ne žele FBIH, Hrvati pak samo da im neko drugi ne bira predstavnika i ko je tu problem? Podjeliti, svakom svoje i mirna Bosna.
@Trebinje1991 djedovinu mozes podjeliti decko nema problema a Bosnu nece moci jer Bosna je svakog ko zeli da zivi u njoj a ko nece tako kao ti ima mahanje i sve najbolje.
https://ibb.co/867mdQb
Vojni puč je spas za BiH. Sva tri predstavnika naroda bit će smjenjena a na sve važne funkcije će vojska postaviti ljude.
Gdje nalaze ove sporedne političare. Dodik se sastaje sa svjetskim silama a ovi sa nekim zamjenicima pomoićnika zamjenika ministra,
Al Dodik razvali tzv rs gore nego cunami.
HUNGARY POLAND REPUBLIC OF SERPSKA THE BEST
I Rumunija i Rumunija hahahaj
Car Dušan@ Šta fali Rumunima. Rumunija je najjača sila u regionu i vojno, ekonomaki, demografski, teritorijelno kako hoćeš. Inače dosta Rumuna ima slavensko porijeklo ali su romanizovani. Više su Rumunu slaveni nego Bugari primera radi. Samo što su Bugari slavenizirani.
Joj,majke vam prestanite se više toliko brinut za nas,čir če vam proraditi.Vidite li kako smo mi opušteni i bezbrižni,tako treba? Samo nek ne puca.