Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ga sramota, još se i javlja kao da se ruga našoj tragediji.
Zato ode on n svoju inicijativu da lobira za hdz ;)
Jedan od glavnih krivaca za polave. Nametnuo nesposobnu vlast na silu
Hajd idi u Syrazbur da nas podkopaš,zato si i postavljen na tu fotelju i nemoj da nam izrazavaš nikakvo saučešće dok se ne vratiš od tamo jer tek onda smo zavijeni u crno.
Hoces ti dati kakav prilog
Vlast koju je ovaj covjek nametnuo direktni je krivac za smrt ovih ljudi.
DIrektni krivci za ovo, su svi nasi politicari i krnja politika koja traje 30 godina....To su krivci, ko god to bio i nazivao se kakvom god strankom !
Ma pusti suplju, daj kakve pare iz Njemacke, bez povrata i kamate ! Kad mozete Izraelu i Ukrajini, mozete i ovdje izdvojiti 1-2 miliona eura !
Izjavio si ti svoje u Izbornom zakonu. NIJEDNE!