Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sjetim kako je bošnjo slavio što je dobio novog gospodara da udovoljava njegovim mazohističkim težnjama hahhahahahhahah
pa sta je to lose uradio ?
Svaki normalni Bosnjo kazem "Normalni" sa razlogom, a i mozgom, ce razumijeti sta ovaj gospodin radi, i prihvatit. Bolje bi nam bilo da nekog poput njega imamo kao predsjedavajuceg na sve tri strane, sigurno bi sve bolje funkcionisalo i lakse bi se sporazumjeli.
Povraca mi se od svega ovog
Schmidta treba svako podržati ko nije za rusko / turski sistem.
Kad sami ne znamo se ni u 4 godine i vise dogovoriti, tako nam i treba.
Kakva analiza, samo me interesuje ko pise ove tekstove? Znaci ako Cavara, koji je na crnoj listi SAD, napravi ustupak ide u korist HDZ, a ako ne popusti opet bi nametanje odluke znacilo situaciju koja odgovara HDZ. Kako je moguce da u oba slucaja profitira HDZ.
Bilo bi bolje da zabrani da političari u BiH rade ikakav posao jer taj posao dovodi BiH u političke krize koje ni stranci ko Schmidt znaju riješiti.
Najeći problem je što smo izgubili najjačeg saveznika, a to je USA. Oni su pristali na čovićev prijedlog i to nam može biti velik problem. Znam da to amerikance nije briga ali moja djeca neće žijeti ovdje ako bude ovakvog očitog nagrađivanja kriminalaca, a nislim da neće ni mnoga druga. Šta je krajnji cilj, teško je dokučiti ali ne zavarvajmo se, islamofobija je definitivno još uvijek prejaka...
SAD ni u miru ni u ratu nam nije bio najjači saveznik. Ako misliš da su bili najjači saveznik pitaj se zbog čega su Ukrajini poslali odmah novac i oružje a nama ni novac ni oružje u 1992 godini i u oktobru 1995 godine SAD je isto bila da se ARBiH treba bombardirati ako počinje sa osvajanjem Banja Luke.
Udružili se dušmani Bosne i rovare, istrajavaju u tome, ali će im opet sve na kraju biti uzalud. Bosna će ostati samo bosanska i ničija više.
Ne zaboravite: On je denohriščanska stranka..Pa vidite li za koga navija...Uz pomoć EU...i Nacionalista...Kako su ga nama poslali...Muslimani smo MI...ali Evropski...tako nas zamrziše...
Joj šts VAM tade nacionalisti ut pomoć EU...gotovo nam je čorba je gotova,a Čović i Dodik. Daju ZAPRŠKU...
Idi ba Schmidt u pm. Ruski robote sa vatikanskom pozadinom. Licemjeri njemački i sad im rusi daju triput jeftinije plin nego drugim zemljama. I onda kazu najbogatiji . Mrš
Joj šts VAM tade nacionalisti ut pomoć EU...gotovo nam je čorba je gotova,a Čović i Dodik. Daju ZAPRŠKU...
Protektorat...dosta je bilo zaebancije.A sada spektakl.
Ako se ovo nametne sve opcije su otvorene za zrtve GENOCIDA I UZP. I mislim da se USA ambasada seli iz centra Sarajeva u Grude a GB u Banja Luku.
Rekoh jednom i izgleda da sam u pravu. Imat cemo mjesecno po jedno nametanje, i neka cemo. Sve treba nametnuti, od A-Ž. I iduci izbori da budu digitalni, a na taj nacin, na osnovu popisa, mogu svi glasati kako su se izjasnili.
hoce li mi neko objasniti sta ja gubim(ja koji sam se opredijelio da sam bosanac) sa ovom bosnom citavom ili podijeljenom jer sam i u jednoj i u drugoj gradjanin drugog reda tj obespravljen po svakom pitanju cak nemam ni svog predstavnika ni u jednom segmentu vlasti ili opoziciji
Gubiš državu. Ne dao ti Bog da vidiuš kako je biti apatrid, čovjek bez domovine. Pitaj Kurde je li išta na svijetu vrijedno toga.