Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi hoće sliku sa likom iz humoristične ZDF emisije.
Čovjek zvani Diskriminacija!!!!????
*****Bonn Powers!!!*****
Samo glupi Bosnjo docekuje ovako lika koji mu oduzima pravo glasa. Podanicki mentalitet nas ubija a ne ovi zapadni debili i fasisti poput Schmidta!
Ovaj samo sa protivnicima bosne...u kiseljaku,sarajevu...sve sa klerofa....ma...bosna nestaje polahko
Pa ja, da ga zelja mine.
Stetniji je po Bosnu nego Crveni kmeri po Kambodzu
Steta sto ne stade ispred topa!!! Zajedno sa kapetanom draganom.
Steta sto ne stade ispred topa!!! Zajedno sa kapetanom draganom.
Kupuje latin naivne Bosnjake muslimane.Prvo vam donese zakon da nemozete birat koga hocete da vas predstavlja u vlasti pa onda vam kao nesto cestita.Bolje ako vec imas ovlasti da si nam cestito demokratsku BiH a mi ce mo sami seb cestitat i organizovat Ramazanski post.
To ti je tako iskreno kao kad bosnjacki glavni hodza cestita srbima i hrvatima bozic...tope se haha
Tu su mu i pretci bili...rokali po gradu i davili koga su stigli
Sad ce Smit narediti oduzimanje topa jer je opasno naoružanje i prijeti sigurnosti Hrvatskog HDZ . Može izmišljati sve samo da se sprovede genocid do kraja.
Smite Smite napusi nam se kite
Kakva prilika, i vi ga promasili
Kristijane smitu poljubis nam...itu
Gdje je pogodio
Ovog tipa će istorija izbaciti kao najveći šljam međunarodne zajednice, ne treba mu dopustiti daljinu razgradnju države. Vrijeme je da mu se kaže šta građani misle o njemu, a to je nemoj nam nametati aparthejd, odlazi što prije.
Nemoze goreg zapamtit od Jasusija Akasija,Butrosa Galija,Miterana,Mekenzija i onih fasista koi su podrzavali genocid u BiH.
Isti Walter haha
Das ist Walter!
ajde u zapadni Mostar