Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Escobar lažni prijatelj izofiran.
Opet se o Bosni i Hercegovini odlučuje van njenih granica 😡 dok se naši političari kolju izmedju sebe radi komada vlasti! Halo debili jako stanite u odbranu BiH! 😡
Probosnaci : Volimo Bosnu i Hercegovinu ali mrzimo Republiku Srpsku,Kantone, Srbe i Hrvate kao konstitutivne narode .......... Volimo BiH u kojoj će Esad preko noći postati Hrvat i predstavljati Hrvate iako niti jedan Hrvat nije glasao za njega.
Sad sve ode nizbrdo čim se Escobar uključio
Još samo da se sastao i sa Pablom (da je živ) pa da se rahat vrati u BiH.
Ne krojite nam sudbinu izvan bih
Sve se postepeno zakuhava ,ko nezna citati izmedzu redova da demokratija i njena prava gube status . Trazili ste nacijonalne demokrate kad im zapne siju nacijonalnu mrznju dabi dobili pojene a ponizili sva prava gradzana . Jeli to demokratija i sad glasajte za te konstutivne .Nije za ocekivati dase donese zakon o bjelim trakama .
Evo uživo Turkovićke sa Bleda na n1, a što pići engleski, Boga mi svaka čast.
Najgori VP ikada, ali to smo pretpostavljali. Sa svima se sastaje samo sa narodom nece, nema vremena, dere se na novinare, glumi glavonju, zeli da postane dodig.
Schmidt clan njemacko-hrvatske parlamentarne grupe 90tih i 00tih...jasne namjere kao dan...lafo se iznervirao na bh politicare da opravda raniji potez. cijeli zivot politicar, ne moze se iznervirat da svijet propadne
"Zamjenik pomocnika drzavnog sekretara", e moja sirotinjo ko s tobom upravlja, a kad objave naslov koji sadrzi "Putin" ili "Rusija" po 500 komentara bude o "suverenosti i nezavisnosti Bejha"
Opet se o Bosni i Hercegovini odlučuje van njenih granica 😡 dok se naši političari kolju izmedju sebe radi komada vlasti! Halo debili jako stanite u odbranu BiH! 😡
U jednom momentu učinilo mi se Pablo Escobar!
Opet se o Bosni i Hercegovini odlučuje van njenih granica! 😡😡😡😡
Je li se sastao i s kim ko nam je prijatelj? Za sad, najpozitivniji ovaj Pahor ali on se još ne petlja u izborni zakon.
Novi sastanak...Nove upute. Tako to funkcionise da se razumijemo.
Novi Travnik
E jest opet nov,jbt jesi ti dalje iz svog mjesta otisao ikad?
Dejton je nastao na Genocidu UN je dozvolio da Srbsken Srbijanske trupe udju u Zasticenu zonu Srebernica i da pocine Pokolj.Medjuanrodna zajednica je BIH uvela enbargo na uvoz oruja Suverenoj zemlji clanici ujedinjnih naroda Danas u Pola BIH exsistira Entitet cije Politicko Vojno Policisko Rukovodstvo presudjeno za Genocid.Prekrseno nekoliko povljea UNa kao i Konvencija o Genocidu koja izricito zabranjuje postizanje bilo kakvog sporazuma koji sadrzava Elemente Genocida.
Caca ti je majmun..