Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva stara jarana nešto nam spremaju. Neko novo kršenje Ustava na 24 sata ili odbacivanje presuda Evropskog suda da bi zadržali etnički princip umjesto građanskog iako krši Evropsku konvenciju koja je dio i našeg Ustava gdje stoji da ima prioritet.
Lendo je kriv jer je izkoristio funkciju da blokira imenovanje nove vlade samo sto sda nije dio vlasti isto tako je ocigledno da ne respektira odluku bosnjaka koji nisu za sda kao sto sam ja a ne bitno ko koci ono sto je bitno VP ce suspendovati taj dio ustava jet jer bukvalno tu da se koristi za blokade eto sada iduci put moze neko drugi glumiti lendu
gdje je zastava BH smite
Zastava Bosne i Hercegovine je tu, jesi li možda slije p?
i Hrvatskog najstarijeg naroda u BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast za sastanak g. Covic.
Cega? Plan rasta legitimnih? Kako od jednog glasa napraviti da vrijedi 50?!
de ba rijesite barem nesto
Dragi Dragane dolle si stigao sa razbijanjem BiH. Dokle je napredovala HB osim televizije dragi Dragane trebas sto vise podanika za zavrsetak plana. DRagan Smitu uz vasu pomoc odavno idemo ka realizaciji planova pomogli ste nam 41 evo sad pomazete 2024 danke Deutschland.
Moš mislit..
A schmidt neće da kaže šta mu je izdiktirao legitimni koje zadatke da obavi za njega poslije sastanaka sa plenkovićem
Di je zastava BIH, vide li ovo trojkasi.?
Nesto mute
Sastala se braca.
Ja,i?
A ako nije funkcionalan odnosno nesprovodi interese Čovića uvijek se može suspendovati Ustav i to je to
Plan rasta kamenjara?
Cudno da se nisu sastali u Mostaru u uredu hr člana predsjedništva. Malo sarkazma, Zasluženo?
I ja se isto zapita