Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne potpisuj Lendo. Narod je uz tebe
Hajde jos ponistite Lendu i da Aposto Covic zavrsi svoj pohod na herceg bosnu , a bosnjaci neka ginu opet za par godina za bosnu ko sto su i naucili kada ne znaju voditi politiku ...
Sve je krenulo od nove američke administracije kad je američku politiku prema vani preuzeo cionist Blinken. Najednom je S. department pokrenuo antibosansku i antimuslimansku politiku. Redali su se ovdje u zadnje 2 g. bezprizorni likovi poput Palmera, Colleta, Escobara koji su svi od Marfija tražili: Udari po muslimanima! Marfi to odrađuje na način da igra za sh. fashiste te da Bošnjacima nameće marionetsku vlast i podržava izmišljanje afera (Respiratori, Memić, revizija tužbe).
Kakab Šmit, sve je krenulo od nove američke administracije kad je američku politiku prema vani preuzeo cionist Blinken. Najednom je S. department pokrenuo antibosansku i antimuslimansku politiku. Redali su se ovdje u zadnje 2 g. likovi poput Palmera, Colleta, Escobara koji su svi od Marfija tražili: Udari po muslimanima! Marfi to odrađuje na način da igra za sh. fashiste te da Bošnjacima nameće marionetsku vlast i podržava izmišljanje afera (Respiratori, Memić, revizija tužbe).
Nema u politici neću, to nisu želje i to zna trojka. Nego njima su stranci dali vjetar u leđa a vlast slatka. Velik je kolač u igri. Samo ne može preko pravila i propisa
NACISTO IDI KUĆI!!!!!!!!!
NACISTO IDI KUĆI!!!!!!!!!
A sto su cekali do zadnjeg dana? Koga hoce da dovedu do sloma? Na koga vrse pritisak? Vlada se nije formirala. Gospoda Bradara treba dati otkaz posto nije u mogucnosti praviti vladu! Sad novi ljudi trebaju imati mogucnost za novi pokusaj. Sve to iducih izbora. Sadasnja vlada ostaje dok nova ne dode!
Poslije embarga na oruzje ide embargo na demokratiju.
Schmidt kupuje vrijeme za svoju odluku jer je isplivao im plan da to veceras nametne! Ceka povoljan trenutak, HDZ kuhinja je to zabijaju noz u ledja samo! Samo nasilni protesti ako donese ijednu odluku koja ife u prilog HDZ-u!
sta ima da se sastaje nek napravi vladu kakvu zeli a izbore zabrani jer ocito da se dzaba para trose na izborni proces 4 godine nije bilo vlade stoli
Ne potpisuj Lendo pa nek ide sve u PM
Mi smo najgori narod, kad na sve presutimo. Sve nam moze stati pod kapu.
Sto ovako nije zvao i Covica na razgovor, kad je ovaj blokirao Federaciju 4 god.
Nije posljednji i Lendu na crnu listu pa da prodišemo svi .
Ko misli da su nam na zapadu prijatelji neka se samo sjeti rata i embarga, nesposobnih i pasivnih UN-ovaca, razoruzavanja Srebrenicana, prijetnji bombardovanjem nakon napredovanja prema Banja Luci, razoruzavanja Bosnjaka nakon rata. I prijatelji jelde?
Mozda bi im covjek i pomogao,ali ne znam kako.