Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije on bezvezni satricar, njegovo razotkrivanje je mnoge politicare kostalo karijere, ipak on predstavlja drzavnu televiziju, nije to pink i slicne tv kuce
Zašto ti Bošnjo koji nas predstavljaš šutiš? Zašto šutiš Bošnjo na svoju diskriminaciju? Dal su ti džepovi puni oraha bošnjo koji me predstavljaš pa ne smiješ zucnuti na ovu nepravdu od Šmita jer se bojiš da bi mogli orahe ti na sto izvaditi da ih svi vidimo, zašto šutiš Bošnjo kad tamo neki Njemac sa ZDF se za nas ispravlja i bori
kad dovedeš gosta u emisiju i izretaš ga pitanjima ima smisla, a šprdati, traćati i praviti od tog humorističku emisiju je besmisleno. drugi put će ga valjda ismijavati stefan raab. to njemci doživljavaju ko zafrkanciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zašto nemamo proteste ispred OHR , ČEMU I KOME DA ŠUTIMO NEK IDE SVE U 3PM, dok glumimo merhametlije gaze nas svi redom pokažimo jednom i mi zube "jedan hrvatski glas dobio vrijednost četiri bošnjačka, a jedan srpski čak deset bošnjačkih." A bošnjo kojem su puna usta borbe za mene šuti
kad dovedeš gosta u emisiju i izretaš ga pitanjima ima smisla, a šprdati, traćati i praviti od tog humorističku emisiju je besmisleno. drugi put će ga valjda ismijavati stefan raab. to njemci doživljavaju ko zafrkanciju.
da ima narod pameti najurio bi ka kuci prvim avionom
Ako postoji jedinica mjere za jadnost mi smo onda negdje u Giga-podrucju. Strasno i porazavajuce.
Nastavlja se izgleda propaganda onih kojima odgovara da biraju vlast drugim narodima protiv OHRa. Jako licemjerno, obzirom na polozaj muslimana do 1972 kada se nisu smijeli niti pisati tako. I sada zele "osvetu"??
Koje smece je ovaj schmit !!!! Fuuuuj !🤮
Cudno da njemacka televizija Schmidta razotkriva, a Hrvatska mu dodjeljuje orden. Sta mislite zadto?! 🧐🤨😠
Zar ima iko da misli da Visoko predstavnik ma kako god se zvao moze donijeti ikakvu odluku/naredbu/zakon na svoju ruku tj. bez odobrenja svojih sefova?
GARGAMEL - ORIGINALE.
Ovo treba ugasit pustit da se nasi dogovore
Sa ovom emisijom je pokopan i gotov! Sigurno je dosta njima drago sto mi Bosanci/Bosnjaci zelimo da se rijesimo VP. Nismo robovi i necemo da trpimo! Treba se pokrenuti i rijesiti se ovoga, niko osim nas ne moze da ga posalje kuci …..
Sa ovom emisijom je pokopan i gotov! Sigurno je dosta njima drago sto mi Bosanci/Bosnjaci zelimo da se rijesimo VP. Nismo robovi i necemo da trpimo! Treba se pokrenuti i rijesiti se ovoga, niko osim nas ne moze da ga posalje kuci!
Kad je Konakovic išao na noge Smitu, ponašao se da je to gotova stvar i da će Šmit uraditi što je uradio. Prihvatio je to pognute glave i dan danas smatra da to tako treba zajedno sa svojom šesnaestorkom, osmorkom, petorkom... mulaca. Treba da čovjek sa ZDF-a objasni Elzi, Forti, Konakovicu, Nikšiću šta je aparthejd i kršenje svih ljudskih prava.
Samo naši nazovi profesionalni novinari sa N1 i sličnih medija to posmatraju bez ikakvog stava. O očitim stvarima se raspravlja kao da se ništa strašno ne dešava, onako samo rasprave radi.
Srbi su njega otjerali u pm. Nema Schmidt tu šta da priča... totalno ga ignorišu. Konakovic, Niksic... sa 2-6% hoce da prego guz*ova vlast... čovjek, učitelj fizičkog... ne zna ni sam odakle je šupalj a hoće da igra kolo.
U sustini.... zasto Bosnjaci ne istjeraju Schmidta? Ne može biti da 7%hrvata, imaju 33% pozicija.... dali su Bošnjaci blesav narod?? Dali mi ta dva pitanja može iko odgovoriti da skontam, kakve su to demokratske vrijednosti???
Šmidt je manji problem, kada se vidi koliko je bošnjačkih izdajničkih ljigavaca se uvuklo u bošnjački narod,pa vidite šta samo oni iz avaza pišu,"general Lendo Bakirov kurban", ni u RS ne pišu ovakve gadosti.