Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitaju se ko je kriv što nismo dobili 70 miliona, koji su trebali završiti samo u RSu i u Hercegovini, a niko se ne pita ko je kriv što je samo za godinu dana izgubljeno 331 milion društvenog novca iz Elektroprivrede BiH!?
Ali je bitno da je trojka okrivila sda premijere sto su sprijecili zakidanje bosnjackih kantona i sto su sprijecili izbacivanje stranaca iz ustavnog suda
Niste stavili sliku onih koji su krivi ovdje. Ono što im ne trebaju pare i oni što žele da ostanemo u bijedi samo da bi se vratili na vlast
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
BIH ne traba dati ni feninga dok ne ispuni sve evropske zakone.A ljudima treba jasno reči ko je protiv evropskih zakona i poimenično i stranački.
Svi kriminalci su protiv. A ima ih masallah. Pa sad gledaj eto ko je protiv vidjet ćeš da je kriminalac
Kralju naš narod zna ko je za ko protiv .nas narod glasa za takve!! sam je sebi kriv!
najveću krivicu snose političari kojima je politika biznis..samo motka
EU tacno zna s kim ima posla Dodik i dr. ali se kaznjavaju gradjani kao i uvijek do sada.
EU tacno zna s kim ima posla Dodik i dr. ali se kaznjavaju gradjani kso i uvijek do sada.
Tko je kriv pitanje je sad , tko je kriv svih ovihskoro 30 godina nakon rata da pare nestaju u magli , da je bodovima SDA , SNSD , HDZ dobro i njihovim članovima koji rade za plate u opštinama , kantonima , državnim firmama , oni koji su sada milioneri, hsjde nek članovi i porodice ovih botova dokažu porijeklo imovine otkud im tolike pare , vile i firme ....hoće malo sutra
Ovdje SDA, tj. njeni kantonalni premijeri ne snose nikakvu krivicu, nego oni koji su osakatili dokument. Da je dokument bio urađen kako treba, a da su ga ovi odbili, e tada bi se moglo govoriti o njihovoj krivici. Ovako, njima treba pripisati sve zasluge što ova antidržavna koalicija nije uspjela dobiti pare od EU da i dalje rade na razgradnji države. A iz ovoga se vidi i da je EU zapravo htjela nagraditi Dodika za njegovo otvoreno secesionističko djelovanje.
Bljak, sta drugo reci.
BiH gubi novac jer ima drzavu sa najvise politicara uhljeba po glavi stanovnika, a da ne govorimo prema produktivnim radnicima i pametnim glavama koji uplacuju sve doprinose i poreze svojim postenim radom. Drzava bez entiteta i kantona, godisnje nece gubiti par milijardi EUR godisnje.
N.Z. gdje ce ti dusa sa tvojim zakljuckom da i EU ima odgovornost zato sto je Dodik blokirao sa 2 zahtjeva i mi se kao nadamo da ce proci Plan rasta i da ce u kasicu prasicu doci 70 Miliona EUR. Ti kazes da BIH gubi taj novac. Bravo, novinar. Pa bolan nebio, nije EU bankomat nezreli politicara iz BiH.
Najvece prokletstvo za ovaj narod su ove polituke koje ga opljackasd
Bilo kakav trud oko pristupa EU je za BH cisti gubitak. Sve pregovore o clanstvu treba odmah prekinuti jednostrano. Za EU je voz jednostavno prosao i BH se treba sama snaci.
što ce nam te pare , samo se više zaduživamo i živimo od dzabice . Trojka je pametna smislit će nešto . Evo već su poskupili struju . Bit će para.
Satler ,Čovićev intimus , Eskobar Dodikov intimus iz Banja Luke za vrijeme rata. Nikome nije jasno kako je ova država preživjela nemoralan rad protiv nje .
Sda je najveći krivac
BiH je preživjela Satlera, Eskobara i Beogradskog zeta . Posebno Satlera koji čitav svoj mandat posvetio uljepšavaju slike o svom intimusu Draganu Čoviću . Jedan od najzaslužnijih što je Šmit napravio diskriminatorske izmjene izbornog zakona suspendujući na dan Ustav FBiH ,što je nezapamćen gaf u istoriji demokratije. I pred odlazak je pokušao da načini još štete BiH u korist HDZ ,sreća nije uspio .
Svi osim nas