Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite da su bosnjaci napravili ovakav spot protiv srba kakve reakcije bi bile od strane EU, tuzilastva, vucica, vulina, dodika itd.
Pa prvo bi Bosnjaci reagovali klix,n1,depo i ostali bi danima o tome pisalk
Nemaš ti pojma ni šta si napisao, isto kao što neces znati šta ti ja ovim odgovaram
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kakvi idioti. Pobjegose svi i iz federacije i iz RS zbog vas glupana fasistickih. Na kraju cete sami ostati a svi normalni ce pobjeci.
Ne mijesaj stvari.Nema u federaciji fasistickih osim HDZ mozda.Strana koja brani drzavu ne moze biti kao ovi
al treba imati razumjevanje za te komplekse poznate kao 500 godina prva bracna noc itd. En neki dan kad livsa momcilo,pa jarane iz aviona vidis obrve iz Anadolije a ono kobajagi glumi srpa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam kada je RS bila razjedinjena, ali eto našao se neko da je ujedini. Samo ne znam zašto ovaj genetski Turčin predstavlja Srbina. Ček znam, zato što imaju dosta turskog genetskog materijala ionako.
kad sve ovo jednom prodje i zavrsi, i Dodik i Bakir i ostali, nece vam vise biti u drzavi nikoga
Veliki je krkan ovaj Stevandić.
Ja sam Hrvat i sta je ovdje kontroverzno,a kao drugo glup do bola spot...ja bih sa mob.kamerom nesto bolje i orginalnije smislio..
Kakav seljakluk
ovo njihovo ujedinjenje je samo providna maska velikosrbske ideje ,oni za sebe kazu da su nebeski narod -pa hajte onda lagano u nebesa pa se ujedinjujte do mile volje
Klošari
Jad, cemer, bijeda i krezubci....
Kad se seljak sa dna kace ufulja u politiku, a pri tom još i chetnik..... Nema dalje.
potpuno realan Kafanski Spot. Ne ocekujete valjda u kafanama vidjeti nobelovce ? Ja u kafanu i ne idem, niti konzumirak alkohol i duvan, a toga je u kafanama gomila
A jes odvratan u pm. Aa roznog cojka u PM! TOBE JARABI... ESTAKVIRLAH
samo me cudi da incko nije umjesto ovog s bratom bio na snimanju spota
@filozof07 ,,bradom,,
sta se ima razmatrat fasizam on je dosad trebao da je barem trecinu kazne odlezao za zlocine u kotor varosi i sire
Koji debil u obliku krmka hebote
Čuj ovo, reakciju na njegov fašizam naziva srbofobijom. Gore radiš što se vadiš.