Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja stvarno ne razumijem ideju oko bojkota izbora ali eto
Ne kontam ovu matematiku. Kaze danas bojkot uspio glasalo samo 166 bosnjaka, a ovdje 2400 i kusur za Tabakovica. Kako sad' to?
danas na ponovljenim glasalo oko 4900 ukupno, od toga 100 i kusur beginih sdp Bošnjaka, ova brojka od 2500 to je od 15. novembra postom,koji nisu ponisteni a trebali su da bi i onih 800 bilo uvazeno
Ovi akteri izbora u Srebrenici su dosadili . Kroz protekle izbore je dokazano da je skoro svejedno da li je načelnik Bošnjak ili Srbin . Srebrenica je prepuštena sama sebi , ne interesuje ni Sarajevo ni Banja Luku . Ovu dreku prave samo nekoliko uhljeba koji se bore za fotelje a onda kupe stanove i kuće u Sarajevu , Tuzli , Vogošći , Banja Luci i sl. I usput se opere stotine miliona maraka .
IZBORI U BIH NISU DEMOKRATSKI, NISU FER, NISU PRAVEDNI I VECINOM SU PONRADENI! PRVO ETNICKI SASTAV CIK-a NE ODRAZAVA ETNICKI SASTAV STANOVNIKA SA ZADNJEG POPISA, TAJO DA SU SRBI I HRVATI PREZASTUPLJENI I ONDA TE DVIJE MANJINE KRADU DOK IH JODLERSKI GUBERNATORI EU TOME PODRZAVAJU KAO KAD SU 1908 GODINE DEKRETOM UKIDALI BOSANSKI JEZIK!
DRUGO, IZBORNI SPISKOVI SU POTPUNA MANIPULACIJA. GRADJANI NEPRIJATELJSKIH SRBIJE I HRVATSKE GLASAJU MASOVNO U BIH I MANIPULISU CJELOKUPNIM IZBOR’IM PROCESOM U BIH.
TRECE, GLASANJE POSTOM JE POTPUNA MANIPULACIJA GDJE SRPSKA I HRVATSKA DRZAVA DOZVOLJAVAJU PISRBLHENIM I POHRVACENIM MANJINAMA PUTEM NJIHOVIH DRZAVNIH POSTA DA MANIPULISU I LAZU, KAO I DA UZIMAJU IDENTITETE GLASACA IZ BIH, VECINOM BOSNJANSKIH! ZNACI GOVORIMO O TESLOM KRIMINALU I OVOM SE TREBAJU IZVJESTITI I UN I VIJECE EUROPE!
IZBORI U SREBRENICI NISU REGULARNI I TREBAJU BITI PONISTENI JER SU POSRBLJENI MANIPULISALI SA GLASOVIMA PUTEM POSTE! STO SE TICE CIK-a, U ZATVOR S NJIMA JER SU DOZVOLILI KRIMINAL KRADJE I MANIPULACIJE GLASOVA! U CIVILIZIRANOM SVIJETU BI SVI BILI POHAPSENI.
INACE ETNICKI SADTAV CIK TREBA BITI IDENTICAN ETNICKOM SASTAVU BIH. NE MOGU MANJINE IMATI RECIMO 8% STANOVNIKA BIH, A U CIK-u IMATI 40% CLANOVA I PREDSJEDNIKA! TO JE APARTHEID. EU PARLAMENT KOJI JE PARLAMENT UNIJE, OSLIKAVA ETNICKI SASTAV UNIJE, A U BIH POSRANI CIK TO NEMA.
166 bošnjaka izašlo nije bojkotovalo, ostalih 2300 glasova Alija Tabaković dobio od mađara valjda, a možda pokoji i od srba koje je bilo strah za radna mjesta
Pa to je ta inteligentna SDA manipulacija supljine lobanje. Od kuda 2440 glasova ako su bojkotovali izbore? A jesu ih dobro izbojkotovali halal vam vjera. Pa sto nisu ako su htjeli bojkotovati povukli sve svije kandidate sa lista tako bi napravili belaj i CIKu i izborima. Tako se bojkotuje hajvancad nesposobna. SDA samo nize propast i sunovrat bosnjaka. Ovako su inteligentno odradili i u Mostaru svojom upornoscu i guranja nemoguceg Izdaja Srebrenice od SDA po ko zna koji puta.
Znate sta je najzalosnije? To sto su ove cifre mizerne, po par hiljada nosi pobjedu. Dok se mi svadjamo oni pokrashe sve sto se moze ukrat!
Jel ko izdo kod bolesnjaka... ne nam od kud samo preko 2 tisuce glasova a bojkot.. Prijedlog tzv.Bosnjama koji se bave politikom je da daju ostavke na sve funkcije do kraja tjedna jer stvarno niste normalni ni iz jedne stranke. Sta to radite svom puku pa to je za ne povjerovati
LAKRDIJA!!!IZBORI I BOJKOT!!!
Samo smo bojkotovali,..... čudo.
Ako sam dobro razumio, vi bošnjaci ste bojkotovali izbore i tako sami sebi pucali u koljeno? Da su glasali svi, dobio bi Alija. Pa vi ste luđi od SDS-a...
Sa 800 glasova dijaspore koja nije dobila poštu nikako a uredno se prijavila bilo bi to 3200 plus 3000 Bosnjaka sto nije izaslo na izbore i pobjedili bi genocidase cik je morao ponistit postu
Kakav je ovo bojkot ako je kandidat SDA dobio skoro 2500 glasova?
Posta i glasovi u odsustvu nisu ponisteni zbog toga je bio bojkot
Nije moje da kažem, a je li nas to Sadik slag´o...hahah pa oni stvarno imaju poremećaje psihičke, šta češ lagati nešto što se slagati ne može xD