Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli ste napisat koje su to stranke, a ne da gledam video od 37 minuta da saznam
ima li ko voljan da potroši gige i sazna za raju? 😃
Ko će drugi već SDA, idu po skupovima i obećavaju narodu haj tek robote, broje borbene avione i dronove (iako nemamo nijedan) itd
Samo da se objavi i bitno: koje stranke su kaznjene?
Koje 4 stranke, neka narod zna, smradovi
Pa Nasa stranka, SDA, NiP i HDZ
A koje su to stranke, ebem te u diplomu ako si i diplomirao novinarcicu
Predizborna kampanja je počela prije 26 godina i nije nikad završila.
Ovo da se malo oci zamazu građanima BiH a nitko nema pojma ni da li se kazne placaju ni u kojem iznosu. I ako se plate opet idu na kamaru iz kojih se stranke finansiraju. Smijesno
Fadil Novalić, Asim Sarajlić, Selmo Cikotić, Abdulah Skaka, Sebija Izetbegović, Bego Gutić, Nedžad Ajnadžić, Senaid Memić, Osman Mehmedagić, Amir Zukić....tuženi il pod istragom.......SNAGA SDA.
Je li moze visoki predstavnik bonskim ovlastima za pocetak da ukine finansiranje stranaka iz budzeta?
Sve političare treba zamijeniti robotima. To je jedini način da se iskorijeni kriminal, korupcija, nepotizam i izborne prevare!
SDP = RUSKI IGRAČI KAŽNJENI E moj Bećiraga jesi nam prodavao maglu, ti se boriš za BiH ....hahaha
SDA = Beogradski igrači BIA
SDP, DNS, NS na 39. sjednici, a ranije SDA
Ratnom dezerteru Denisu Bećiroviću dao je podršku pravosnažno presuđeni ratni zločinac Fikret Abdić i Laburistička stranka, što dovoljno govori o sprezi domaćih izdajnika, dezertera i petokolonaša sa presuđenim ratnim zločincima kojima je bio cilj uništenje države BiH i Bošnjaka. Ovo je skup protivnika države BiH i bošnjačkog naroda i nema tu nikakve opozicije, svi su na nekom nivou u vlasti. Bruka, lažno se još predstavjaju.
Jel po 50KM kazna??
U roku 8 dana 25KM
samo 4 pa svi su skoro poceli obecavat i asfaltirati ulice i nasipati makadame