Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zgodna ova Prutina ..
Tresla se gora, rodio se miš...
Jel Irena do 80 te pretplaćena na članstvo u CIK-u?
KAKVA glupost !
Nego hoceli li opet biti IZ TEMELJA ili su previse potonuli u svoje blato muahaha
Nasa stranka u Sarajevu se vec danima politicki reklamira. Hoce li biti kaznjeni?
Pročitaj ponovo iq sda
Zašto izbori kada Šmit to može poništiti??? Zašto trošite pare bezveze??? Na kraju Šmit poništi na 24 h Čemu izbori?
hahahahahaha grohotom se smijem. U TK vec danima ljudi gledaju SDAovske tzv nacelnike iz selendri kako se slikaju i obecavaju neke projekte, neke ceste, turisticke atrakcije. Prije par dana u selendri Boonovicima nacelnik bego gutic se slika sa tzv premijerom TK u zasticenoj zoni Konjuh gdje kaze grade most sirine 15 metara hahahahaha Lik ima kampanju vec dvije godine po dzenazama se kazu slika i cereci u kamere
Hahahaha Pa Naša stranka već uveliko započela kampanju! pogledajte Instagram i ostalo po svim općinama Kantona Sa. Hoćete li ih kazniti i kolko???