Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je l ljudi ne znaju glasat ili? Na primjer Kupres, od 1500 listića ima nevažećih 600? Zenica - nevažećih 6%. Novo Sarajevo važećih 26.354, nevažećih 1514. Olovo 30% nevažećih ccccc. Pa ti skontaj kad neko proglasi pobjedu a vodi za šaku listića. Da se uvede online birački spisak ko za koga glasa, sve crno na bijelo. Kakve papirine i prepravljanja
nisu svi nevazeci pogresno glasali...nego ima tu mnogo ne iskoristeni ili ti prazni listica...a da se krade krade se :)
Cun naslova, "spusta se zavjesa" Damije popit kafu s ovim novinarim klika ja bi olatio eto samo da se ispricamo malo
Isto da smo Amerika.. Sramota
Dajte mapu BiH, da vidimo đe niču zeleni, crveni i plavi!
Masala, nikad nas vise nije bilo ni s mrtvima
Spušta se nama betonska zavjesa sa Trebevića. Bogataši šaluju na klizistu u zaštićenom rezervatu prirode u plućima grada. Općina u RS 100 staraca, a 1000 glasača, demokratija po mjeri bogataša. Državna zemlja bez pitanja postaje privatna od Arapa, Turaka, Tuzlaka, begova iz Sarajeva. Sirotinja još siromašnija, a bogataši još bogatiji.