Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte vi njima obadvije plate i naknade za prijevoz,dupli topli obrok.Ma sve uduplajte kad se kosi nek se mrsi...Je.....vas oni ,tjerajte bagru bolje nek nema nikoga nego postaviti svakoga da se uči vladavini.Bagra je to..
Ko kaze nespojive funkcije...Aljosa Campara je ministar FMupa,poslanik u skupstini Kantona Sarajevo,poslanik u Parlamentu Federacije BiH...sve se moze kad se hoce...
Dok izvagaju gdje će im biti bolje, ko ce s kime koalirati, ko ce biti premijer.
Kad bi se ljudi bavili politikom samo radi politike, riješili bi se svi problemi. Nažalost, izgleda bave se radi novca, osvajanja teritorije, religijskih i ratnih ciljeva, itd. Ne bih to nazvao politika, već pohlepa i ucjena. Glasao sam za Zlatana Muzurovića iz Komšićeve stranke za Skupštinu KS, jer je rekao da će zaštititi životinje i zdravlje ljudi. Je li on došao do neke pozicije?
Treba sacekat odluku US-a,neznam sta cekaju?
...dagle suleta vakcinisan 16 puta ta će maska i korona