Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽELJKO 2022! U inat legitimnom!
Idemo Denise idemo Trojkaaa !!!
HAHAHAHA opet ćemo im pjanduru Sejdu izabrati. Šteta pa nemamo nikakvog narkomana Hrvata na repertoaru za biranje. Hahaha koje pišanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Još da Bosanci i Hercegovci dođu pameti do oktobra, pa da se buduće generacije imaju čemu nadati…
ako budu vise davali od pedeset kao prošlih godina ocu a za 50 necu
Da Bog da nemali hljeba da jedu svi koji glasaju za sda, hdz i snsd
Covke ce da razbije onaj svoj seljacki kicasti grb od muke.
Komsic vise glasova od svih zajedno
Nadam se da će NAROD napraviti neke promjene u glasanju ove godine 🥰
Zeljko ne moras pravit kampanju samo se kandiduj.
Nadam se da ce ovaj put raja odluciti da ne glasa za mutivode Sarajlić, respiratori Novalić itd. vec da ce u suprotnom pokusati potaknuti prijeko potrebnu promjenu.
Da Bog da Svi nestali sa lica zemlje! Dok je lopova trenutnih u kantonu i ovih na federaciji narodu nema spasa. Svi ste Vi isti ne treba uopste glasati!
Idemo na izbore, idemo na izbore, jeee
Ko glasa ko i prethodnih godina,neprijateljje domovine!
Revizija presude protiv srbije, lazne diplome, americke crne liste i respiratori. Na sta, ili bolje reci na koga vas ovo asocira dragi bosanci i bosnjaci?
Na one što neće glasati više od 90% Bošnjaka. Zeleni vampiri i krvopije Bošnjaka odooošeee!
Sve dok me kliks danas ne prosvijetli nisam znao da "Acta non verba" znači "Ne lipši magarče do zelene trave"
Ovo nije korektno..zamisli bezobraznog naroda,nece da izaberu Covica...onakvog postenjacinu i domoljuba...ma fuj narode😝
A da svi glasamo za Covica? Da ima barem 500, 600 hiljada glasova pa da vidimo hoce li se i tada buniti za izborni zakon? :)
😂😂😂
Bravo, ni jednoj stranci ne odgovara, svi su htjeli da se odgodi, nadam se da će svi biti pametni, bez obzira na nacionalnost, da svako svoje lopove skine sa narodne sise, pljačkaju nas 30 godina i zavađaju, a mi se svađamo oko njihovih fotelja, za njihove vile, nekretnine po svijetu, bogatstvo dok omladina nema posla, stari penzije, cjene divljaju, kradu milijarde. Ako sada ne budemo pametni onda i treba da nemamo hljeba