Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Švaba ih saslušao tek onako radi reda, o onda im je tačno izdiktirao šta moraju da urade ili će Švaba povući ne baš popularne poteze. Na kraju je rekao Pamet U Glavu Mili Moji.
Schmidt je kao covjek jedan veliki gospodin i ova politicka bagra sa Balkana bi se trebala nauciti komunicirati kulturno i uljudno a ne kao kocijasi vulgarnosti i rjecnik.Strasno
samo podjela bih na tri dijela može ovoj nakaradi od države donijeti mir i blagostanje. razlaz je najbolja opcija za sva tri naroda. svaka druga opcija je beskonačna agonija za sva tri naroda.
Jel? Znaci isplatili se genocid pocniniti? Dobro ako si za to onda moras pociniti bar jos jedan, ne bi savjetovao da pokusas svakako.
dalmacija bosni rijeka italiji zagreb madjarskoj,moze li tako
Ovo je super. Tako i treba da bude.
Hvala i od mene. I da nastavi sa nametanjem. Ako se nakon izbora 14 prioriteta ne zavrse do Februara naredne godine da sve nametne. A i do tada neka svaki mjesec nesto nametne, da uhljebi imaju sta raditi.
samo podjela bih na tri dijela može ovoj nakaradi od države donijeti mir i blagostanje. razlaz je najbolja opcija za sva tri naroda. svaka druga opcija je beskonačna agonija za sva tri naroda.
Svašta će oni probati eksperimentirati na nama mi im dođemo ko pokusni kunići za ispitivanje zakona.
Šmit ljudska gromada a do prije 2 dana smo ga blatili eto kakvi smo mi ahahaha